Ja jūs mostaties pa naktīm, tad lūk, ko par jums pastāstīs jūsu organisms…

No 23:00 līdz 1:00

Vai jūs bieži pamostaties šajā laikā? Tam par iemeslu var būt aizvainojums, kas jums nodarīts. Šajā laikā “iņ” enerģija pārvēršas par “jaņ” enerģiju. “Jaņ” enerģija ir aktīva, un jūsu organismam tā turpmāko pāris dienu laikā ir jānotur. Pacentieties sevi pārliecināt, ka jums ir taisnība, un izdarīt visu iespējamo, lai nomierinātos. Tad enerģija saglabāsies. Vēl viens moments, fizisks: ja jūs šajā laikā pamostaties, tad iemesls var būt tāds, ka jūs ēdāt treknu ēdienu, un rezultātā žultspūslim nākas pārāk daudz strādāt.

 No 1:00 līdz 3:00

Šis laika periods ir ļoti svarīgs organisma detoksikācijai. Aknas sašķeļ toksīnus un tos izvada. Ja jūs šajā laikā pamostaties, tas ar liecināt par vilšanos un negācijām. Tādā veidā organisms cenšas pievērst jūsu uzmanību visām tām problēmām, kas jūs satrauc.

LASI VĒL: 5 veidi, kā aizmigt ar slapjiem matiem un izskatīties satriecoši

No 3:00 līdz 5:00

Šajā laikā atjaunojas plaušas un piepilda organismu ar skābekli. Pacentieties palikt siltumā, lai atvieglotu organisma funkcijas. Ja jūs šajā laikā pamodāties, tad veiciet elpošanas vingrinājumus, lai atslābinātos. Plaušu problēmas bieži vien ir saistītas ar neapmierinātību.

Ja jūs pamostaties līdz 3:00, tā var būt pazīme tam, ka notiek svārstīgo līmeņu paaugstināšanas process. Šis process noved pie apzināta prāta stāvokļa. Tā var būt arī sapņainība, bada sajūta, aukstums ilgstoša laika periodā, kā arī jūtīgums pret trokšņiem.

No 5:00 līdz 7:00

Šajā laikā organisms atbrīvojas no sakrātajiem toksīniem. Tie nonāk resnajā zarnā. Iemesls tam, ka jūs šajā laikā pamostaties, var būt tas, ka jūs pārāk maz vai arī pārāk vēlu ēdāt. Lai no jauna aizmigtu, ietinieties siltā segā un veiciet dažas dziļas ieelpas un izelpas, lai atslābinātos. Paberzējiet rokas, lai tās sasildītu, pēc tam ar siltu roku pāris minūti pamasējiet degunu katru pusi pēc kārtas. Pēc tam ar plaukstām paberzējiet ausis, un uzlieciet rokas tā, lai pirksti būtu aizmugurē. Uzspiediet uz galvas aizmugurējo daļu aptuveni 30 sekundes. Visbeidzot izstiepiet rokas. Jūs būsiet pārsteigti, cik viegli varēsiet aizmigt. Ja jums ir aizdomas, ka ar organismu kaut kas nav kārtībā – labāk vērsieties pie ārsta. Jo pastāvīgs bezmiegs un miega trūkums ne pie kā laba nenovedīs.

Avots: linkeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru