Ja jūs lietosiet novārījumu no šīs sastāvdaļas, tad noteikti notievēsiet un piedosiet savai ādai elastību!

Vīnogu kauliņu labvēlīgās īpašības

Zinātnieki nonākuši pie slēdziena, ka vīnogu kauliņu sastāvā esošās vielas ir ļoti nepieciešamas cilvēka organisma pilnvērtīgai funkcionēšanai un veselības nostabilizēšanai. To ķīmiskajā sastāvā ietilpst daudz flavonoīdu, linolēnskābe, kā arī E grupas vitamīni. Tokoferols ir ļoti nepieciešams cilvēka organismā notiekošajiem dzīvības procesiem.

Tieši šo iemeslu dēļ vīnogu kauliņi ir labākais veids, kā cīnīties ar daudzām slimībām un samazināt lieko svaru. Vīnogu kauliņu sastāvā esošie aktīvie komponenti veiksmīgi paātrina metabolismu, attīra organismu un pozitīvi ietekmē tievēšanas procesu. Lai notievētu, uzturā nepieciešams lietot speciālu novārījumu.

SASTĀVDAĻAS

1 ēdamkarote izkaltētu vīnogu kauliņu

300 ml ūdens

PAGATAVOŠANA

Vīnogu kauliņus nepieciešams sasmalcināt (to var darīt kafijas dzirnaviņās vai jebkādā citā veidā). Iegūto pulveri ievietojiet stikla traukā un aplejiet ar 90 grādus karstu ūdeni. Aizveriet stikla trauka vāku un aptiniet to ar dvielīti, vai arī lieciet trauciņu uz 20 minūtēm ūdens peldē. Pēc norādītā laika ļaujiet tam atdzist.

LASI VĒL: Kā kāzās pasniegt šampānieti: 5 izteiksmīgi paņēmieni

Tas arī viss, kas nepieciešams dabīga līdzekļa pagatavošanai. Lietot nepieciešams pirms ēdienreizēm, vismaz trīs reizes dienā apmēram pa 200 ml vesela mēneša garumā. Pēc šī laika iesakām ieturēt pauzi. Nepieciešamības gadījumā procedūru varat atkārtot. Starp citu, līdzeklis ir ļoti veselīgs arī tiem, kam ir hronisks holecistīts un urolitiāze, turklāt noderēs arī kā atkrēpojošs līdzeklis.

Novēlām jums izturību un labu veselību! Dalieties ar šo brīnumaino recepti arī ar draugiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru