Kā kāzās pasniegt šampānieti: 5 izteiksmīgi paņēmieni

Brut, Asti, pussaldais – katrs no šiem dzirkstošajiem dzērieniem ir garšīgs pa savam. Ja izmantosim fantāziju, tad arī paša svinīgā dzēriena pasniegšanu var pārvērst par īstu mākslas darbu.

Meitene ar šampānieti

Oficiante neparastā kleitā-šampāniešu paplātē – viss, kas ir nepieciešams ne tikai neaizmirstamai viesu sagaidīšanai, bet arī izklaidei visa vakara garumā.

Šampānietis ar cukurvati

Lieliska ideja kāzām divu iemeslu dēļ: pirmkārt, šāds kokteilis patiešām izskatās ļoti skaisti un efektīvi, otrkārt, pēc tam, kad cukurvate izkūst, glāzē paliek patīkami salda piegarša. Šādai pasniegšanai labāk izvēlēties dažādu šampānieti, piemēram – muskatvīnu Villa Krim Semi-sweet ar rožu un medus notīm.

Gardums glāzē

Pat tāda maza detaļa, kā ogas vai augļu gabaliņi glāzēs sniegs dzērieniem īpašu šarmu. Ķirši un zemene pasniegšanu padarīs romantiskāku, tajā pašā laikā granātābola sēkliņas šampānieša glāzē izskatīsies kā mazi rubīni. Ideāla izvēle tādiem kokteiļiem būs baltvīns Villa Krim Asti ar vieglu muskata vīnogu, persiku un medus nokrāsu.

Ledus ar ziediem

Pievērsiet uzmanību izsmalcinātākam dzērienu atvēsināšanas variantam un parastu ledus gabaliņu vietā piepildiet spaini šampānietim ar ledus gabaliņiem, kuros sasaldēti īsti ziedi.

Personalizēts šampānietis

Katram viesim sava pudelīte! Dzirkstošā dzēriena mini variants ir lielisks gan kā personalizēts cienasts, gan kā kāzu suvenīrs viesiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru