Ja jūs esat šo kukaini pamanījis savās mājās, tad nekavējoties izsauciet speciālos dienestus! Necentieties viņu nogalināt paši!

Šis raksts jums ir obligāti jāizlasa! Situācija ir ļoti nopietna!

Paskatieties uz šo bildi un atcerieties uz visiem laikiem: tas ir “kukainis-slepkava” – visbīstamākais kukainis uz šīs planētas!

Pirmkārt, jums ir jāzina, ka šis kukainis ir visbīstamākās slimības “American Tripanosamiasis” pārnēsātājs. Šī slimība ir nāvējoši bīstama ne tikai cilvēkam, bet arī dzīvniekiem!

Dažās valstīs šis kukainis ir pazīstams ar nosaukumu “Šagasa”.Teksasieši uz savas ādas ir izjutuši šīs slepkavas darbības. Pat briesmīgi apzināties faktu, ka šie kukaiņi barojas ar cilvēku un dzīvnieku asinīm. Kodiena laikā kukaiņi atstāj sava upura ķermenī daļu no savām siekalām, kas arī ir letālā iznākuma iemesls.

LASI VĒL: 3 nekaitīgi paņēmieni, kā atbrīvoties no kukaiņiem jūsu mājās

Vēl viens šokējošs fakts ir tas, ka Šagasa ir klusējošas slepkavas: agrīnā saslimšanas stadijā cilvēki nemaz nenojauš, ka ir inficēti!

Galvenais šādas saslimšanas simptoms ir anafilaktiskais šoks. Dažās situācijās var novērot arī aizdusas lēkmes. Šīs saslimšanas sākotnējos simptomus ir pavisam viegli sajaukt ar gripas vai saaukstēšanās simptomiem.

Un tā, ja jūs savās mājās esat pamanījuši Šagasu, tad nekavējoties izsauciet speciālus dienestu, un paši dodieties uz slimnīcu! Galvenais ir netērēt laiku velti!

Piezīme: šie kukaiņi ir visbiežāk atrodami zem akmeņiem, sienu šķirbās, vilcienos, uz kāpnēm, mežos, un vispār visapkārt dabā!

Avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jēzus</cite>

    Jābeidz stāstīt muļķības – pastāstīts tā ka visi mirs pēc 1 kodiena. Reāli jāzin ka tikai ap 5% gadījumos pēc saslimšanas cilvēki mirst tuvāko 3 gadu laikā, vēl 15 – 25% nomirst līdz pat 30 gadus vēlāk dēļ novājinātas imūnsistēmas un sirds darbības. Bet 70% cilvēki līdz šai stadijai nekad nenonāk.

Pievienot komentāru