Ja jūs esat piedzimuši divu dažādu Zodiaka zīmju saskares laikā, jūs esat unikāli!

Astroloģija ir gudra zinātne, un tāpēc spēj atbildēt uz daudziem jautājumiem. Turklāt tā var paskaidrot, kurš tieši horoskops ir jālasa cilvēkiem, kuri ir dzimuši divu dažādu Zodiaka zīmju saskares laikā (vai citiem vārdiem sakot – kuspīda). Piemēram, jūsu dzimšanas diena ir 21. decembris. Kāda ir jūsu Zodiaka zīme? Jūs, droši vien vienlaikus atklājat sevi gan Strēlnieka, gan Mežāža spēku, bet nevarat atbrīvoties no uzbāzīgās sajūtas, ka nepiederat ne pie vienas, ne pie otras zīmes. Un tam ir savs iemesls.

Dzimušie uz robežas starp Zodiaka zīmēm

Kuspīdas dienās dzimušie zvaizgnāju maiņas brīdī ir ļoti jūtīgi, jo šajā laikā enerģija visu laiku maina savu formu. Raganas tic, ka tādos brīžos maģija ir vēl spēcīgāka, jo zvaigznāji-kaimiņi sasniedz neierobežotu spēku, paplašinot iespējas visām pārējām zīmēm.

Ja jums ir palaimējies piedzimt kuspīdā, jūsu enerģija apvieno sevī abu divu zvaigznāju pazīmes. Tāpēc, vēloties uzzināt par savām maģiskajām spējām, nepieciešams obligāti iepazīties ar informāciju par divām vienai otru robežojošām Zodiaka zīmēm.

Apskatīsim pēc kārtas visas zīmes. Un, ja jūs esat dzimuši tādā dienā, tad zemāk ievietotā informācija jums noteikti patiks.

Praviešu kuspīda. Dzimušie starp Zivīm un Auniem (19. – 25. marts)

Tādos cilvēkos redzama Zivs ūdeņu dzirkstele, kas simbolizē bezgalīgas maģiskas spējas un intuīciju. Tā ir Radības dzirksts, Auna dzikrsts. Ir pienācis pavasaris, bet par pavasara ekvinokcijas atnākšana lieicina par laiku maiņu – Praviešu kuspīdu. Saprot to viņi, vai nē, bet šie cilvēki var materializēt visu, par ko vien iedomājas. Tāpēc kuspīda ir arī ieguvusi šādu nosaukumu. Bet praviešiem ir ne tikai spēcīga intuīcija vai spēja pareģot nākotni, bet arī spēja īstenot sapņus realitātē.

Visslavenākie Praviešu pārstāvji: Johans Sebastians Bahs, Glena Klouza.

Varoņu kuspīda. Dzimušie starp Aunu un Vērsi (18. – 22. aprīlis)

Uguns enerģija viņos sajaucas ar zemes maģiju, un rezultātā sanāk varens vulkāns. Starp Auna un Vērša zīmēm dzimušajiem patīk būt lietas kursā par visiem notikumiem, un kontrolēt itin visu savā dzīvē. Viņiem ir pat grūti pieļaut, ka daļa viņu dzīves varētu pastāvēt bez kontrolēts. Varoņi atšķiras ar spītību, drosmi un uzņēmību. Viņi vadās pēc savas sirds aicinājuma, un var kļūt par īstiem līderiem, ja vien dažreiz ieklausīsies citos.

Slavenākie Varoņu pārstāvji: Džesika Lenga un Džeimss Franko.

Ģēniju kuspīda. Dzimušie starp Vērsi un Dvīņiem (18.  – 22. maijs)

Vērsis ir viena no racionālākajām Zodiaka zīmēm. Bet, ja viņa enerģiju apvieno ar spilgtajiem Dvīņiem, tad rezultāti būs satriecoši: Vēršu zemes sūtība iegūst spēcīgu Dvīņu enerģētisko lādiņu. Viņu intelektuālo un mnemonisko spēju apvienojums pārsteidz. Bet visi Ģēniji tik ļoti “augstu lido”, ka viņus periodiski nepieciešams “nolaist uz zemes”. Atcerieties, šādos cilvēkos ir arī Vēršu enerģija – viņi kļūst par izciliem zinātniekiem, kuriem, starp citu, biežāk vajadzētu ieklausīties savā sirdī.

Slavenākie Varoņu pārstāvji: dziedātāja Šēra.

Apgaismoto kuspīda. Dzimušie starp Dvīņiem un Vēzi (17.  – 23. jūnijs)

Ja jūs esat dzimuši laika posmā no 17. līdz 23. jūnijam, tad atcerieties – tas ir Vasaras Saulgriežu laiks. Saules spēki ir tik ļoti spēcīgi, ka var daudzreiz pārspēt kuspīdas spēku. Dvīņu zināšanas savienojas ar Vēža ūdeņiem un apgaismībū, bet Mēness debesīs satiekas ar Merkūru. Patiesi talantīgi cilvēki, mīl mākslu, var izmantot savu spēku, lai kļūtu slaveni.

Slavenākie Apgaismoto pārstāvji: Pols Makartnijs un Nikola Kidmena.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru