Ja jūs esat piedzimuši divu dažādu Zodiaka zīmju saskares laikā, jūs esat unikāli!

Nāriņu kuspīda: Dzimušie starp Vēzi un Lauvu (19. – 24. jūlijs)

Kas notiek, kad Vēža emocionalitāte pāriet Lauvas spilgtā mirdzumā? Maģija! Tiem, kuriem ir palaimējies piedzimt šajā laika posmā, piemīt unikāla spēja apburt visu sev apkārt, tieši kā pasakās par burvīgajām, bet ārkārtīgi jūtīgajām Nāriņām. Diemžēl lielākā daļa ccilvēku, kuri dzimuši laika posmā no 19. – 24. jūlijam jau agrīnā bērnībā bloķē sevī šīs spējas, lai pasargātu sevi no kļūdām. Bet tagad jūs zināt noslēpumu – atveriet atslēgu, aiz kuras esat paslēpuši maģiju, un ļaujiet sev atkal mirdzēt!

Slavenākie Nāriņu pārstāvji: Robins Filjams, Daniels Redklifs, Dženifera Lopesa.

Izgudrotāju kuspīda. Dzimušie starp Lauvu un Jaunavu (20. – 24. augusts)

Tādos cilvēkos visspilgtākā Saules enerģija un iedvesma Lauvās satiekas ar neticamām Jaunavas iespējām. Tā dzimst Izgudrotāji. Un runa nav par tīru zinātni, bet gan par visādu ideju veidiem, kas spēj mainīt mūsu dzīves gaitu. Izgudrotāji savu spēku rod mīlestībā. Tādu personību darba devēji izjūt skaudību attiecībā pret padotajiem, kuriem vienmēr ir gatavs risinājums. Pateicoties vienmēr skaidrajam saprātam, Izgudrotāji kļūst par lieliskiem līderiem. Bet vienīgais, ko viņiem nevajadzētu darīt – nosodrīt citus un sevi.

Slavenākie Izgudrotāju pārstāvji: Kima Ketrela, Koko Šanele, Useins Bolts.

Elfu kuspīda. Dzimušie starp Jaunavu un Svariem (19. – 25. septembris)

Kas notiek, ja vienā vietā savienojas 2 dažādas perfekcionisma enerģijas? Rodas Elfi – gudras, skaistas un maģiskas būtnes, kas iemieso vienu no neparastākajām kuspīdām. Jaunavas un Svaru zvaigznāju maiņā dzimušie ir īsti ideālisti. Šis rudens ekvinokcijas periods ir absolūta līdzsvara laiks itin visā, kad pirmajā plānā nāk Maģija un Skaistums. Elfi dievina sevi lutināt, bet tos, kuri viņiem ir dārgi, nodrošina ar mieru un skaistumu. Līdz brīdim, kad saglabāsies emocionālais līdzsvars, tādi cilvēki iegūst visu, ko vēlas.

Slavenākie Elfu pārstāvji: Vils Smits un Bils Murejs.

Meklētāju kuspīda. Dzimušie starp Svariem un Skorpionu (21. – 24. oktobris)

Meklētāji dzimst brīdī, kad dabīgā Svaru interese satiekas ar patiesības pārņemtajiem Skorpioniem. Viņi nevar dzīvot bez patiesības, un tāpēc ir gatavi pielikt maksimāli daudz pūļu, lai uzzinātu, ko meklē. Meklētāji gandrīz vienmēr atrod veidu, kā sasniegt mērķi, vai arī, kā viņiem pašiem patīk izteikties, savu taisnību. Tādiem cilvēkiem ir milzīgs potenciāls, bet tikai līdz brīdim, kamēr viņus nepārņem domāšanas šaurība. Meklētāju apsēstība var būt samērā radoša, ja viņi atradīs līdzsvaru starp pieķeršanos un mīlestību.

Slavenākie Meklētāju pārstāvji: Pablo Pikaso, Dīvainais Els Jenkeviks.

Kentauru kuspīda. Dzimušie starp Skorpionu un Strēlniekiem (20. – 23. novembris)

Kentauru kuspīdā apvienojas Skorpionu instinkti un kaisle ar rotaļīgo Strēlnieku dabu. Kentauru jau izsenis tika uzskatīti par izciliem kareivjiem un skolotājiem. Viņi vienlīdz labi māk manipulēt un motivēt apkārtējos. Viņu unikālais spēks palīdz ķerties pie jebkura uzdevuma, kas citiem liekas neiespējams. Prakstiski, bet emocionāli, Kentauri vienmēr sasniedz mērķi, pateicoties striktam līdzsvaram starp to, kas viņiem ir vajadzīgs, un to, ko viņi patiesībā vēlas. Bet tas fakts, ka Kentauri var uzvarēt jebkuru karu, nenozīmē, ka katra cīņa noris bez sekām.

Slavenākie Kentauru pārstāvji: Džodija Fostere, Džons Kenedijs, Kalvins Kleins.

Atdzīvināto kuspīda. Dzimušie starp Strēlnieku un Mežāzi (19. – 25. decembris)

Šis ir ziemas saulgriežu laiks – dienas, kad Saules karalis mirst, lai pavisam drīz atkal atdzimtu. Šīs ir Atdzīvināto dienas. Cilvēkiem, kuri dzimuši laika posmā no 19. – 25. decembrim, saule dāvā unikālu kosmosa apziņas spēju. Atdzīvinātie – tie ir jaunās paaudzes pravieši, kas spēj izmainīt pilnīgi visu. Tālredzīgajiem un praktiskajiem, šīs kuspīdas pārstāvjiem ir atklāts tas, kas nav pieejams pārējām Zodiaka zīmēm. Viņiem pietiek drosmes tiekties pēc sava sapņa, neskatoties ne uz kādām grūtībām vai šķēršļiem. Viņu panākumu atslēga ir vienkārša – viņi tic.

Slavenākie Atdzīvināto pārstāvji: Alisa Milano, Rikijs Mārtins

Līderu kuspīda. Dzimušie starp Mežāzi un Ūdensvīru (18. – 21. janvāris)

Drosmīgi, spēcīgi un vienlaikus ekscentriski un unikāli, Līderi cieši tic tam, ka ir tikai viens pareizais ceļš – viņu ceļš. To var saprast tikai tad, ja esat dzimis laikā, kad Mežāzis pāriet Ūdensvīrā. Jums pa spēkam ir atrisināt jebkuru problēmu. Tajā pašā laikā izlēmīgie un gudrie Līderi spēj sagrozīt visus rāmjus (pat paši savjus), lai iegūtu iespēju strādāt vēl labāk. Uzvara ir viņu vienīgais variants, bet ticība savam darbam un spītība padara tādus cilvēkus par vienkārši neatvairāmiem.

Slavenākie Līderu pārstāvji: Kristians Diors, Dženisa Džoplina.

Feju kuspīda. Dzimušie starp Ūdensvīru un Zivīm (17. – 20. februāris)

Kad maģija satiekas ar noslēpumu, bet slepenā Ūdensvīru gudrība ar Zivju empātiju, pasaulē rodas Fejas. Šīs radības pieder citai pasaulei, toties, neskatoties uz to, viņas piesaista sev neticamas bagātības un varu. Galvenais – iemācīties konstruktīvi izteikt savu nepārliecinātību, un tad jau virs nevienam neizdosies apturēt Feju virzību pa  savu noteiktu ceļu.

Slavenākie Feju pārstāvji: Rianna, Kurts Kobeins.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru