Ja jūs darāt šīs 7 lietas, tad nebrīnieties, ka esat vientuļi

Jūs pārāk steidzaties

Jūs satiekat jaunu cilvēku un jums rodas jūtas – tas ir aizraujoši. Un jūs gribat vairāk un visu uzreiz, jums jau ir galvu reibinoši plāni. Taču otru cilvēku tas var nobiedēt, ja viņš nav tikpat sajūsmināts kā jūs. Viņa jūtas var attīstīties ne tik strauji. Stipru attiecību veidošanā nevajag skriet pa galvu pa kaklu. Pārliecinieties, vai jūs ar partneri esiet vienā attiecību stadijā un attīstieties vienā tempā.

LASI VĒL: Dažādu Zodiaka zīmju vientulības iemesls

Jūs esat pārāk uzmācīgi

Nedrīkst iedomāties, ka jūsu laime 100 % ir atkarīga no otra cilvēka, citādi jūs sagaida neizbēgama vilšanās. Jums ir jānodala  laiks sev, saviem draugiem, ģimenei, savām personiskajām interesēm. Līdzsvars ir vajadzīgs it visā, nesmacējiet otru cilvēku ar savu mīlestību.

Jūs uzsākat attiecības, lai jums būtu attiecības

Ir tādi cilvēki, kas vienmēr ar kādu tiekas, un katru savu jauno partneri sauc par savu vienīgo. Taču tās it attiecības tikai attiecību dēļ, tikai , lai cilvēks nebūtu viens. Laiks, ko atvēlāt sev, ir ļoti svarīgs. Tieši tas palīdz jums saprast un pieņemt sevi, saprasts, ko jūs vēlaties un kas jums ir vajadzīgs. Nebaidieties izmantot šos laiku tik ilgi, cik jums tas ir nepieciešams.

Jūs izsekojat partneri sociālajos tīklos

Izsekošana provocē greizsirdību un liek domāt par lietām , kuras var arī nebūt. Nevajag ieciklēties uz partnera profila saturu. Atstājiet pagātni pagātnē ( viņa vecās fotogrāfijas, bijušās draudzenes) un nedomājiet, ko viņš tagad dara, vai tik  nesarakstās ar kādām  citām desmit meitenēm. Neradiet problēmu tur, kur tās nav.

Jūs melojat

Meli  – tas vienmēr ir slikti. Agri vai vēlu tie nāk gaismā un pirmkārt tie kaitē jums.  Nevajag melot par attiecībām ar saviem bijušajiem, par savām jūtām. Ja jūs to darāt, tad uzdodiet jautājumu sev – kāpēc? Noskaidrojiet iemeslu, varbūt tas slēpjas kaut kur dziļāk.

Jūs domājat par kādu citu

Jūsu iepriekšējās attiecības beidzās kāda iemesla dēļ, taču jūs joprojām domājat par savu bijušo. Nevajag meklēt mierinājumu jaunās attiecībās un izmantot otru cilvēku savu rētu dziedēšanai. Jūs ne tikai nepalīdzēsiet sev, bet arī sāpināsiet otru.

LASI VĒL: Visbriesmīgākais vientulības veids

Jūs nemīlat sevi

Laime un mīlestība sākas jūsos. Nemīlot sevi jūs varat iekrist atkarīgās attiecībās, kurās cietīsiet jūs. Jā jūs nebūsiet laimīgi paši par sevi, jūs padarīsiet nelaimīgu arī otru cilvēku. Viss ir savstarpēji saistīts. Tāpēc, ja tagad esat vieni, mācieties sevi mīlēt un atrast laimi sevī. Un varbūt nākamreiz, kad tiksieties, jums viss izdosies.

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru