Visbriesmīgākais vientulības veids

Visbriesmīgākais murgs jau sen kļuvis par dzīves realitāti…

Ārēji viņas neatšķiras no citām precētām sievietēm: viņas krāso lūpas, nēsā melnus stringus, dodas nogurdinošos skrējienos pa mitru asfaltu. Viņas dodas uz sporta zāli, jogas nodarbībām, skuj bikini zonu, atstājot šobrīd moderno līniju pa vidu, kā arī regulāri ieziež kājas un dibenu ar pret celulīta līdzekļiem. Briesmīgā patiesība atklājas tikai sarunās ar cilvēkiem, kuriem viņas uzticas. Kas viņām kaiš?

Viņas ir vientuļas!

Jūs noteikti jautāsiet, vai kas tāds vispār var būt laulībās? Diemžēl laulības dzīvē ne tas vien mēdz būt…

Vientuļās laulātās sievietes no darba mājās ierodas vēlu, arī darbā parasti ir daudz darāmā. Īpaši jau pēc pulksten sešiem pēcpusdienā. Vientuļo sieviešu vidū ir pilns ar darbaholiķiem.

Iemesli parasti rodas daudz un dažādi: vai nu priekšnieks āpsis, vai citi darbinieki nejēgas. Viņas baidās atzīt to, kas patiesībā biedē. Mājās esošais tukšums. Negaršīgas pusdienas. Dežūrjautājums no vīra puses, kas ieurbies televizora ekrānā – “Kā tev iet?” Protams, paveicas tām sievietēm, kurām šāds jautājums vēl tiek uzdots, jo citas dienu no dienas sadzīvo ar “dod man ēst!” Arī tā mēdz būt… Precētās sievietes ļoti baidās no brīvdienām.

Kādēļ mīļotais cilvēks, kurš agrāk bija tik mīļots, jauks un gādīgs, tagad palicis par pilnīgu svešinieku? Tas notiek pakāpeniski vai vienas dienas laikā? Vai no tā ir iespējams izvairīties? Tas nemaz nav svarīgi.

Cilvēki mainās, un tas ir viss, kas jums par viņiem jāzina. Upēm ir savs tecējums, filmām vienmēr būs beigas, produkti sabojājas, bet cilvēki ikdienas dzīves dēļ mainās, reizēm pat neatgriezeniski. Viņi mainās tik ļoti, ka zūd kopējās intereses un dzīves virziens.

Ja trauks ticis saplēsts, reizēm nav nekāda jēga to līmēt atpakaļ kopā. Arī elektriskās tējkannas mēdz niķoties vai nobrukt. Vadi mēdz sadegt. Rudens mētelis mēdz vienkārši saplīst. Veco kosmētiku nākas mest laukā. Tā mēdz dzīvē gadīties. Līdzko kaut kas tāds gadās, mēs šīs nevajadzīgās lietas metam laukā.

Mums neviens nesaka: vajadzēja izvēlēties labāku kosmētiku, tad tā nesabojātos. Vajadzēja būt uzmanīgākiem ar krūzīti, tad tā nebūtu saplīsusi… Tad kādēļ cilvēki runā šādas lietas par laulībām? Kādēļ citi cilvēki “gudri” spriež par tām? Viņi mums draud ar vientulību?

Mēs saprotam, ka katrai lietai ir savs derīguma termiņš un tām pienāk brīdis, kad savu funkciju vairs nepilda. Mēs tak nesaceļam no tā nekādas traģēdijas. Par attiecībām mēs vēlamies domāt citādi. Mēs cenšamies sev pierādīt, ka attiecības ir mūžīgas. Mēs vienkārši sēžam uz attiecību mūmijas un stāstām visiem, ka tās ir dzīvas.

Iedomājieties situāciju, kad steidzaties mājās, bet pretī jūs sagaida kaut kāds svešs vīrietis. Viņš ar jūsu nazi griež jūsu maizi. Viņš piesārņo jūsu tualeti. Kad iznāk no jūsu dušas, atstāj slapju grīdu. Viņš pārslēdz jūsu televizora kanālus, pārtraucot klusumu ar skaņām, kas tikai viņam šķiet svarīgas. Un nekur negrasās doties prom!

Turklāt šim vīrietim ir tiesības prasīt tev atskaiti, kur tu esi bijusi! Šis vīrietis var pieprasīt viņu seksuāli apmierināt, viņam ir tiesības pieprasīt tavus mīlas glāstus. Šim vīrietim ir tiesības ierobežot tavu dzīvi, atbaidīt tavus kavalierus, neļaut tev piereģistrēties iepazīšanās mājaslapās. Šis vīrietis traucē tev dzīvot un izklaidēties!

Šādas vientuļās, precētās sievietes iemanās doties iepirkties ar savām draudzenēm, pasēdēt kādā kafejnīcā, vai arī steigšus metas pie saviem mīļākajiem. Viņas slepus, klusītiņām izbauda savas laulības pārkāpšanu uz viesnīcas saņurcītajiem palagiem. Viņas nemitīgi skatās savos telefona ekrānos, jo steidzas mājup. Viņas tā arī nav spējušas saprast, kādēļ siltie un mīlestības pilnie apskāvieni tagad kļuvuši par aukstu un negaršīgu boršču vakariņās. Viņas nespēj paskaidrot, kādēļ to dara, bet es gan varu. Jo viņas baidās no vientulības – viņas baidās palikt vienas!

Viņas krāso lūpas, nēsā melnus stringus, dodas nogurdinošos skrējienos pa mitru asfaltu un nesaprot vienu – viņas jau ir vientuļas! Visbriesmīgākais murgs jau ir kļuvis par viņu ikdienu…

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru