Izvēlieties suši, un uzziniet savu pieķeršanās līmeni ( no 0 līdz 100)

 Jūs izvēlējāties suši Nr. 2 Jūsu pieķeršanās līmenis ir 55 

Gluži kā laikapstākļiem, jūsu raksturs ļoti ātri mainās. Jūs esat spītīgi, un savas intereses liekat augstāk par citu cilvēku interesēm. Kad jūs viens par otru domājat, neatkarīgi no tā, ar ko jūs tajā brīdī esat aizņemti, jums gribas mesties mīļotā cilvēka apskāvienos. Tomēr, kad jūs strīdaties, tad mājās sākas aukstais karš. Neatkarīgi no tā, kam ir taisnība, un kuram nav, jums ir jāatvainojas otram cilvēkam, pirms jūs padodaties. Mīlestība neļauj jums atraut skatu no mīļotā cilvēka, un viņš jums atbild ar to pašu.

Jūs izvēlējāties suši Nr. 3 Jūsu pieķeršanās līmenis ir 80 

Jūsos ir samērā grūti iemīlēties, bet, ja jūs paši iemīlaties, tad kļūstat līdzīgi lipīgiem spīdumiem. Pat, ja jūs iemīlaties bez atmiņas, jums nebūs viegli. Lieta tāda, ka jums ir nedaudz paaugstinātas prasības. Nav tik viegli atrast kādu, kas tām atbildīs. Ja vēlaties normālas attiecības, tad nāksies atbrīvoties no piekasīgās dabas.

Jūs izvēlējāties suši 4. Jūsu pieķeršanās līmenis ir 95 

Jūs esat spēcīga personība, un jūsu ģimenei un draugiem nav viegli ar jums. Tomēr ir arī cita jūsu daļa, kurai nepieciešamas rūpes un uzmanība, gluži kā mazam bērnam. Kad kāds izrāda pret jums rūpes, jūs atbildat ar to pašu, tādā veidā parādot, ka jūs vēlaties kļūt par citu cilvēku. Kad runa ir par mīlestību, jūs esat gatavi uz daudz ko mīļotā cilvēka labā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru