Izvairieties no šīm Zodiaka zīmēm

Strēlnieki ir nesavienojami ar Vēršiem

Strēlnieku aktīvā dzīves pozīcija ir pretstatā mierīgajiem un pragmatiskajiem Vēršiem. Turklāt diez vai jūs varēsiet izveidot konstruktīvu dialogu par ģimenes budžeta tēmu, tas viss tāpēc, ka Vērši ir ārkārtīgi skopi, un nekad nepieļauj spontānus pirkumus, tajā pašā laikā Strēlniekiem paītk sevi palutināt ar “mīļiem nieciņiem”, kuri ir nepieciešami tikai tāpēc, lai uzlabotu viņiem garastāvokli.

Mežāži ir nesavienojami ar Auniem

Abas šīs zīmes nemāk atrast kompromisu, un tāpēc viņiem diez vai izdosies radīt harmonisku pāri. Turklāt Mežāži nekad nevarēs līdz galam atklāt savas jūtas Auniem, bet tie savukārt to uztvers kā vājuma pazīmi, un demonstratīvi uzsvērs savu iecietīgo attieksmi pret partneri. Šis fakts vēl vairāk aizkaitinās Mežāzi.

Ūdensvīri ir nesavienojami ar Skorpioniem

Neskatoties uz šķietamu mierīgumu, Ūdensvīriem reizēm raksturīga pārāk spilgtu emociju izrādīšana. Un kā likums – jūtu uzplūdā viņi var partnerim sarunāt viskautko lieku, pēc tam ātri atvainoties par savu dusmu uzplūdu. Un konfliktu patiešām varētu uzskatīt par izbeigtu, ja nebūtu viens “bet” – Skorpioni ne vienmēr māk piedot.

Zivis ir nesavienojamas ar Ūdensvīriem

Gan Zivis, gan Ūdensvīri ir ārkārtīgi jūtīgas zīmes, un tāpēc, lai izveidotu harmoniskas attiecības, viņiem ir vajadzīgi partneri, kuri būt pragmatiski un bez emocijām, savādāk pastāv iespēja vārtīties vienam otra pārdzīvojumos.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru