Izvairieties no šīm Zodiaka zīmēm

Lai netērētu savu dārgo laiku nevajadzīgos konfliktos ar cilvēkiem, iegaumējiet zodiaka zīmes, kuras jums vienkārši neder un no kuru pārstāvjiem jums noteikti vajadzētu izvairīties.

Auns ir nesavienojams ar Zivīm

Zivis pēc piederības tiek uzskatītas par vienu no visjūtīgākajām Zodiaka zīmēm, tāpēc nav pārsteigums, ka pragmatiskais Auns, kurš reti izrāda savas emocijas un turklāt nemīl tās izrādīt publiski, nevarēs atrasts savstarpēju saprašanos ar ievainojamajām Zivīm, kurām ir nepieciešama līdzpārdzīvošana.

Vērsis ir nesavienojams ar Dvīņiem

Pēc savas dabas Vērši ir ārkārtīgi apdomīgi, un reti atļaujas novirzīties no noteiktā plāna, toties Dvīņi, tieši otrādi, ir ārkārtīgi spontāni, un var pēdējā brīdī mainīt savu lēmumu pilnīgi pretējā virzienā. Tāpēc nav pārsteigums, ka starp šīm Zodiaka zīmēm bieži rodas konflikti.

Dvīņi ir nesavienojami ar Jaunavām

Jaunavām nepatīk, kad kāds izjauc viņu ierasto dzīvesveidu un vēl jo vairāk sāk iejaukties viņu plānos, bet, tā kā tā ir vēl viena no prasīgākajām Zodiaka zīmēm, tad “spontānajiem” Dvīņiem būs ļoti grūti sadzīvot ar tik pragmatiskām būtnēm.

Vēži ir nesavienojami ar Mežāžiem

Tā kā Vēži ir ļoti emocionāli, tad savos partneros visupirms viņi meklē līdzjūtību un līdzcietību. Bet no Mežāžiem jūs to diez vai sagaidīsiet. Viņiem nepatīk izrādīt savas emocijas, un viņi cenšas slēpt savu pieķeršanos partnerim, kas vēl vairāk sāpina pārlieku jūtīgos Vēžus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru