Izvairieties no šīm Zodiaka zīmēm

Lauvas ir nesavienojami ar Svariem

Atšķirībā no Svariem Lauvām ļoti patīk uzmanība, un viņas cenšas to piesaistīt visos iespējamos veidos. Tieši cīņa par “vietu zem saules” var kļūt par galveno konfliktu iemeslu starp šīm Zodiaka zīmēm. Īpaši, ja ņem vērā to, ka Svari savos partneros visvairāk novērtē tieši pieticību.

Jaunavas ir nesavienojamas ar Strēlniekiem

Mierīgās Jaunavas diez vai spēs saprast un kur nu vēl dalīties ar Strēlnieku viņa pastāvīgajā tieksmē pēc piedzīvojumiem. Turklāt katra Strēlnieka sapnis ir veikt ceļojumu apkārt pasaulei. Jaunavām savukārt nepatīk braukāt no vienas vietas uz otru, viņas priekšroku dod mājas ērtībām.

Svari ir nesavienojami ar Vēžiem

Svari visu dzīvi tiecas pēc līdzsvara un miera, toties Vēžiem patīk ar apskaužamu regularitāti sarīkot “emocionālās vētras”, lai sajustu “visu dzīves asumu”. Tāpēc šajās attiecībās harmonija diez vai ir iespējama.

Skorpioni ir nesavienojami ar Lauvām

Šīm Zodiaka zīmēm ir pārāk daudz kopīga, tāpēc attiecībās viņas nevarēs izvairīties no sāncensības. Turkāt konfliktu laikā ne viens no jums negribēs meklēt kompromisu, tāpēc pat visnenozīmīgākais strīds var izraisīt nepatīkamas sekas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru