Ir atklāta saikne starp laulāto ienākumiem un uzticību laulībā

0Gan vīriešiem, gan arī sievietēm ir tieksme pārkāpt uzticību, kas apsolīta laulātajam tajos gadījumos, tajos gadījumos, kad partneris ir pilnībā ekonomiski atkarīgs no viņiem. Pie tāda secinājuma ir nonākuši Konektikutas Universitātes zinātnieki (ASV).

Speciālisti ir noskaidrojuši, ka laulāto neuzticības iespēja no sievietes puses, kura pilnībā ir atkarīga no sava vīra materiālajā plānā, ir 5 %. Tajā pašā laikā neuzticība no vīrieša puses, kurš ir atkarīgs no savas sievas analogā veidā, ir trīs reizes augstāka un sasniedz 15%.

Pāršķir lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rita</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

Pievienot komentāru