Iluzionisti Pecolli / Pezzoli

Dzīves Brīnumu Dārznieki – Iluzionisti Pecolli (Pezzoli) šā gada 19. Un 20.maijā Rīgas Kongresu namā svinēs savu 20 gadu skatuves kopdarbības Jubileju.

Tieši apzīmējums “Dārznieki “ likās vispiemērotākais , jo jebkura idejas sēkla, kas viņiem radās, tika ar rūpību audzēta, attīstīta un nesa savus brīnišķīgos augļus. Par viņu izrādēm ir priecājušies skatītāji 50 dažādās valstīs. Viņu dažādās iluzionisma programmas ( ātrā tērpu transformācijas, lielo ilūziju, mikromaģijas, mentālās maģijas, komiskā iluzionisma žanrā, kā arī oriģinālajā žanrā – darbā ar ziepju burbuļiem un specefektiem) ir priecējušas skatītājus vairākās paaudzēs arī Latvijā.

Viņi ir ar godu nesuši Latvijas vārdu pasaulē uzstājoties arī neskaitāmos teātros ar savu izrādi “Bubblelandia” ( ārzemēs dēvētu par “The Underwater bubble show”) . Kā nesens apliecinājums tam ir arī lielā veiksme un uzmanība, ko viņi saņēma Kolumbijā Bogotas teātra festivālā šā gada martā. Šis ir trešais nozīmīgākais teātra festivāls pasaulē. Pecolli izrāde tika atzīta par veiksmīgāko un skatītāju pieprasītāko izrādi. Festivāla recenzijā no 32 festivāla dalībniekiem īpaši izcelta tika tieši Pecolli izrāde, pieminot, ka lielā pieprasījuma dēļ nācās pirkt Pecolli jaunas avio biļetes, jo tika pagarināts Pecolli uzturēšanās laiks Bogotā un tika veiktas vēl trīs neplānotas papildus izrādes. Tieši ar šo izrādi “Bubblelandia” Pecolli uzstāsies Rīgā 19. Un 20.maijā Rīgas Kongresu namā. Latvijas skatītajiem tiek piedāvāta jaunākā šīs izrādes versija, saglabājot jau iepriekšējos veiksmīgos izrādes brīžus un pievienojot jaunus māksliniekus ar jauniem priekšnesumiem. Gluži, kā dimants, ko Pecolli slīpē jau vairākus gadus, izrāde “Bubblelandia” Rīgā tiks izrādīta iespējams noslēdzošo reizi. Jau šobrīd top Pecolli jaunā izrāde, ko Latvijas skatītājiem, iespējams, būs iespēja noskatīties 2020. gadā.

Nedaudz ieskatoties Pecolli 20 gadu veiksmīgās darbības laikā noteikti jāpiemin viņu organizētie Starptautiskie iluzionisma festivāli Abrakadabra, kas bija unikāla iespēja Latvijas iedzīvotājiem redzēt augstas klases iluzionisma Meistaru priekšnesumus no visas pasaules, pat no LasVegasas. Šobrīd Pecolli jau ceturto gadu Rīgā organizē Starptautisku iluzionisma konkursu OLybet Magic Mania, kas šogad norisināsies 5.oktobrī . Lielu uzmanību Pecolli saņēma arī no starptautiskām Iluzionisma asociācijām IBM ( International Brotherhood of Magicians) un FISM ( Federazione Internazionale Societa Magiche), kad Enrico Pezzoli tika iecelts par Baltijas valstu filiāļu prezidentu abās šajās nozīmīgajās organizācijās. Augstas klases meistarklases tika organizētas arī Pecolli dibinātajā Baltijas Iluzionistu asociācijā “A.M.B.E.R.”, kas katru gadu sniedza labdarbības koncertus dažādās Latvijas vietās. Burvju mākslu Latvijas iedzīvotājiem pieejamāku darīja arī Pecolli atvērtais Burvju triku veikaliņš vienā no Rīgas tirdzniecības centriem. 20 gadu uzcītības un Mīlestības uz iluzionisma mākslu rezultāts ir arī Pecolli antīko iluzionisma rekvizītu privātkolekcija, kas gaida savu iespēju un brīdi (atrodot piemērotas telpas) eksponēties Rīgā vai citur Latvijā. Apliecinājumu tam, ka viņi ir atzīti un pamanīti Ziepju burbuļu Meistari pasaulē, oriģināli režisori un veiksmīgi producenti, viņi ir saņēmuši arī brīdī, kad tika aicināti iestudēt Soči paraOlimpisko spēļu noslēguma ceremoniju. Viņu krājumā vēl ir daudz radošu ideju, kuras ir gatavas realizēties un turpināt iepriecināt skatītāju sirdis visā plašajā pasaulē. Lai Brīnumi notiek!

Papildu informācija:

www.underwaterbubbleshow.com

I.Mežgale mob 29470394, [email protected]

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru