Iespējams jūs visu dzīvi gaļu atsaldējāt nepareizi: pats vienkāršākais veids atsaldēt jebkuru pārtikas produktu

0

Ja domājat, ka zināt labāko gaļas atsaldēšanas veidu, tad rūgti maldāties. Pat pētījumi ir pierādījuši to, ka mēs visu šo laiku esam nepareizi atsaldējuši gaļu. Zinātniece Sjūzana Eksteda apgalvo, ka tas, kā lielākā daļa cilvēku atsaldē gaļu, ir ļoti nepareizi.

LASI VĒL: Draugs no gaļas kombināta pasacīja, kurus pusfabrikātus labāk nepirkt

Doktore Sjūzana apgalvo, ka labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir tās ievietošana aukstā ūdenī. Tādā veidā tiek saglabāta ēdiena garša, jo ūdens siltumu vada daudz labāk par gaisu. Turklāt, tas ir arī ātrākais gaļas un zivju atsaldēšanas veids.

“Zinātnieku un profesionāli pavāri šo paņēmienu zina jau sen, bet parastie iedzīvotāji gan nē,” tā mums saka Sūzana.

Uzzini pareizo vidu, šķirot nākošo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru