Iespējams jūs visu dzīvi gaļu atsaldējāt nepareizi: pats vienkāršākais veids atsaldēt jebkuru pārtikas produktu

Labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir ielikt to caurspīdīgā plēvē un ievietot aukstā ūdenī.

Pētījumos arī noskaidrojās, ka lielākā daļa cilvēku gaļu atsaldē, vienkārši ieliekot to ledusskapī, jo uzskata, ka tā ir daudz higiēniskāka metode.

LASI VĒL: Esat modri! Ja vārot gaļu veidojas liels daudzums putu, tad

Tie, kas gaļu atsaldē mikroviļņu krāsnī, arī pieļauj ļoti lielu kļūdu, jo tādā veidā bojā produktu. Iesakām kategoriski izvairīties no gaļas atsaldēšanas mikroviļņu krāsnī – jūsu pašu veselības labad.

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru