Iespēja ģimenēm pavadīt laiku sportojot

Lai veicinātu veselīgu un sportisku dzīvesveidu un dotu iespēju ģimenēm aktīvi pavadīt laiku kopā, Valmieras pilsētas pašvaldība piedāvā bezmaksas sporta zāles apmeklējumus ģimenēm ar bērniem vecumā līdz 18 gadiem.

No 23. marta sestdienās no plkst. 12.00 līdz 14.00 ģimenes varēs izmantot Valmieras 2.vidusskolas sporta zāli (Raiņa ielā 11 Valmierā), lai spēlētu basketbolu, volejbolu, skrietu vai citādi sportiski pavadītu laiku kopā.

Skolas sporta zālē vecākiem un bērniem būs iespēja izmantot basketbola bumbas un grozus, volejbola bumbas un mīkstās bērnu bumbas. Būs iespēja ņemt līdz arī personīgo inventāru, kas paredzēts lietošanai sporta zālē. Apmeklētājiem tiks nodrošinātas ģērbtuves, bet personīgo mantu uzraudzība gan būs pašu sportotāju ziņā. Aktīvai atpūtai sporta zālē noteikti līdzi jāņem sporta maiņas apavi.

Iespēja aktivitātēm izmantot skolas sporta zāli tiks nodrošināta līdz brīdim, kad āra gaisa temperatūra kļūs augstāka, iestāsies silts laiks, lai ikviens varētu atkal sportot svaigā gaisā.

Izvērtējot iedzīvotāju interesi un pieprasījumu, Pašvaldība lems par aktīvās atpūtas iespēju nodrošināšanu, sākoties rudenim.

Lūdzam apmeklētājus sekot līdz savām un bērnu aktivitātēm, lai sportošana visiem būtu droša un telpas, kā arī skolas inventārs tiktu lietots saudzīgi. Katrs apmeklētājs ir atbildīgs par Valmieras pilsētas pašvaldības saistošo noteikumu Nr.203 “Valmieras pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumi” un Valmieras 2.vidusskolas iekšējās kārtības noteikumu ievērošanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru