Pagatavošana
Nomazgājiet fileju, sagrieziet to nelielos gabaliņos, pievienojiet sauso, ātri šķīstošo želatīnu, itāļu garšvielas, sasmalcinātu ķiploku, maltus melnos piparus un sāli. Samaisiet un atstājiet uz 20 minūtēm.
Ielieciet gaļu cepšanas maisā, aizsieniet to ar diegu, ieliciet bundžā, kārtīgi saplaciniet.
Cepeškrāsni uzkarsējiet uz 190 grādiem. Šķiņķi gatavojiet aptuveni 50 minūtes, viss ir atkarīgs no jūsu cepeškrāsns. Zem bundžas var palikt apakšā šķīvīti.
LASI VĒL:
Kad šķiņķis gatavs, ļaujiet tam atdzist un ielieciet to ledusskapī uz 12 stundām.
Mājas delikatese ir gatava. Nebaidieties izmantot sauso želatīnu, gaļa pagatavošanas procesā dos sulu, želatīns izšķīdīs, un pēc tam sacietēs.