Ieliec skārda bundžā cepamo maisiņu ar vistas gaļu. Pēc stundas tu iegūsi karalisku ēdienu!

Pagatavošana

Nomazgājiet fileju, sagrieziet to nelielos gabaliņos, pievienojiet sauso, ātri šķīstošo želatīnu, itāļu garšvielas, sasmalcinātu ķiploku, maltus melnos piparus un sāli. Samaisiet un atstājiet uz 20 minūtēm.

Ielieciet gaļu cepšanas maisā, aizsieniet to ar diegu, ieliciet bundžā, kārtīgi saplaciniet.

Cepeškrāsni uzkarsējiet uz 190 grādiem. Šķiņķi gatavojiet aptuveni 50 minūtes, viss ir atkarīgs no jūsu cepeškrāsns. Zem bundžas var palikt apakšā šķīvīti.

LASI VĒL: 

Visgaršīgākā vistas fileja “Pārsteigums”. Lieliskas vakariņas bez liekiem tēriņiem un pūlēm
Vistas bumbiņas ar sieru: tagad es zinu,kā iepriecināt savus bērnus!
Kā no parastas vistas uztaisīt kaut ko īpašu: elementāri pagatavot, bet rezultāts ir fantastisks!

Kad šķiņķis gatavs, ļaujiet tam atdzist un ielieciet to ledusskapī uz 12 stundām.

Mājas delikatese ir gatava. Nebaidieties izmantot sauso želatīnu, gaļa pagatavošanas procesā dos sulu, želatīns izšķīdīs, un pēc tam sacietēs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru