Iegādājoties matu krāsas daudzas nepievērš uzmanību šiem skaitļiem, bet veltīgi

Katra meitene sapņo lai tai būtu koša un spilgti izteikta matu krāsa, kas būtu īpašs akcents viņas stilā. Taču tikai retais zina, ka to var panākt arī bez dārgu skaistumkopšanas salonu apmeklēšanas. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu pietiek iemācīties pareizi izvēlēties matu krāsu, ko dīvainā kārtā daudzi darīt nemaz neprot!

Dažas meitenes šajā jomā orientējas uz ražotāja marku, vēl citas uz cenu, citas uz izskatīgām modeļēm uz iepakojuma, citi uz noformējuma pievilcību. Tomēr tikai nedaudzi pievērš uzmanību dažām svarīgām detaļām, kas palīdzēs izvēlēties piemērotāko matu krāsu, tieši jums. Kā pareizi izvēlēties matu krāsu. Uz katras krāsas iepakojuma ražotājs izliek vairākus rādītājus. Izmantojot šos norādījumus jau iepriekš var noteikt, kāda krāsa jums būs galu galā, pat nenoskaidrojot to ar “mēģinājumu un kļūdu metodi”. Ar mērķi ietaupīt laiku un saglabāt jūsu matu veselību, mēs mēģinājām izprast, ko nozīmē tas vai cits marķējums uz iepakojuma ar krāsu.

Šo tabulu vajadzētu turēt pa rokai: Primārās matu krāsas dziļuma noteikšanās atšifrēšana – Cipars 1 — atbilst melnai krāsai.

2 — tumši tumši kastaņbrūnai.

3 — tumši kastaņbrūnai.

4 — kastaņbrūnai.

5 — gaiši kastaņbrūnai.

6 — tumši brūnai.

7 — brūnai.

8 — gaiši brūnai.

9 — ļoti gaiši brūnai.

10 — gaiši blondai.

11 un 12 — super balinoša krāsa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru