Horoskops 2019. gadam katrai Zodiaka zīmei

2019.gads ir Zemes Cūkas gads, un tas solās būt ļoti pretrunīgs visās dzīves sfērās. Astrologu padomi palīdzēs jums pareizi saplānot darbus tuvākajiem 12 mēnešiem.

Centieties neļaut ambīcijām vadīt pār jums. Veselais saprāts 2019. gadā būs neticami noderīga īpašība katram cilvēkam. Par citām šī gada īpatnībām varat uzzināt šajā īpašajā prognozē, kuru sagatavojuši eksperti.

Auns

Sasniegt visu un uzreiz būs neticami grūti, tāpēc Auniem vajadzētu uzstādīt sev tikai samērīgus un pieticīgus mērķus. Soli pa solim būs iespējams tuvoties panākumiem, pretī savam lolotajam sapnim. Pirkumus gada sākumā labāk veikt piesardzīgāk. Darbā astrologi un speciālisti iesaka izrādīt elastīgumu attiecībā pret kolēģiem un cieņu pret priekšniecību. Tas veicinās ātru paaugstināšanu amatā.

Mīlestībā Auniem radīsies problēmas, ja viņi pakļausies greizsirdībai. Šī sajūta var novest pat pie attiecību izjukšanas. Iedarbīgas sazvērestības palīdzēs atbrīvoties no greizsirdības, izglābt mīlestību un stiprināt to.

Vērsis

  1. gads būs lielisks laiks, lai kardināli mainītu savu dzīvi. Pēc astrologu prognozēm, zvaigznes un planētas sakārtosies tādā veidā, ka būs vieglāk attīrīt savu karmu, piestrādāt pie pagātnes kļūdu labošanas. Šie 12 mēneši izrādīsies noderīgi, lai garīgi attīrītos, lai nospraustu jaunus globālus mērķus.

Ziemā un pavasara sākumā norobežošanās pozitīvi ietekmēs darījumu sfēru. Vēršu intuīcija saasināsies jau janvārī, tāpēc svarīgu un sarežģītu lēmumu pieņemšanas ātrums ievērojami pieaugs. Gada beigas piemērotas kāzām, ģimenes pieaugumam, jaunām pazīšanām un romantikai.

Dvīņi

Dvīņiem nākamais 2019. gads palīdzēs atvērt jaunas durvis un aizvērt vecās. Būs vieglāk saprast, ko viņi patiesībā vēlas no dzīves. Sapņi var iegūt galēju formu. Būs iespējams atrast jaunu ienākumu avotu, mīļoto cilvēku, jaunu aizraušanos.

Šis gads ir ļoti svarīgs Gaisa stihiju pārstāvjiem, jo īpaši Dvīņiem. Mīlestībā viņus sagaida gan vilšanās, gan arī uzvaras, bet tas viss sniegs nenovērtējamu pieredzi. Veiksmīgs laiks finanšu un darba jomā, visticamāk, būs tuvāk gada beigām.

Vēzis

Vēžiem astrologi iesaka iemācīties valdīt savu enerģiju. Pieci noderīgi padomi kļūs neaizstājami. Ir pienācis laiks ņemt visu savās rokās. Vēžiem nevajag dot tukšus solījumus šajā laikā, nevajag tērēt savus spēkus lietām, kuras nav svarīgas, cilvēkiem, kuri nāk un aiziet.

Pēc astrologu domām, Vēžiem labāk vairāk laika pavadīt ar tuviniekiem. Jo ilgāk Vēži atradīsies nepazīstamu vai maz pazīstamu cilvēku sabiedrībā, jo grūtāk viņiem būs noskaņoties uz pozitīvo.

Lauva

Lauvas gada sākumā un beigās var droši plānot atvaļinājumu, ceļojumus. 2019. gada vidus izrādīsies piemērotāks darbam. Runa ir par pavasara beigām, vasaru un rudens sākumu. Šīs Uguns Zīmes pārstāvju produktivitāte būs praktiski maksimāla. Tieši šajā periodā vēlams pieņemt svarīgus lēmumus, tērēt naudu mājokļa iekārtošanai un imidža maiņai. Iespējami īslaicīgi sliktas pašsajūtas un melnās joslas periodi, bet tādos brīžos Lauvām palīdzēs efektīci veselības stiprināšanas un veiksmes pievilināšanas paņēmieni.

Gada vidū planētas un zvaigznes Lauvas padarīs harizmātiskas, jo kļūs vieglāk veidot jaunas pazīšanās. Lauvu pārliecinātība būs kā magnēts pretējā pola pārstāvjiem, un iemesls, lai sāktu sacensties ar kolēģiem un partneriem. Astrologi Lauvām iesaka izsargāties no nepārdomātiem lēmumiem un impulsivitāti saziņā ar mazpazīstamiem cilvēkiem.

Jaunava

Astrologi iesaka Jaunavām sekot 10 panākumu noteikumiem, kas palīdz gūt panākumus finansu sfērā, jo tieši šajā jomā Zemes Zīmes pārstāvjus gaida vislielākais izrāviens. Galvenais ir neaizmirst par saviem mērķiem, kā arī prast pareizi un laikus atpūsties.

Astrologi neprognozē būtiskas izmaiņas mīlas jomā. Vēlams izvairīties no publiskiem strīdiem, jo īpaši ar tuviem cilvēkiem. Tas var iznīcināt mīlestību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru