Horoskops 2019. gadam katrai Zodiaka zīmei

Svari

Zvaigznes un planētas izdarīs tā, ka Svariem 2019. gada nāksies daudz biežāk paļauties uz savu priekšnojautu. Vēlams attīstīt intuīciju, jo no tās daudz kas būs atkarīgs. Tāpat astrologi iesaka nodarboties ar intelektuālu darbu, biežāk atrasties svaigā gaisā, apmeklēt jaunas vietas.

Finansu jomā gada vidū var iestāties klusums. Pirmajos gada mēnešos var droši veikt vissvarīgākos un dārgākos pirkumus, gada beigās var ieguldīt naudu savā attīstībā. Fiziskā aktivitāte arī būs ļoti noderīga, tāpēc uz rudens pusi vēlams iegādāties abonimentu sporta zālē.

Skorpions

Negatīvās domas Skorpioniem 2019. gadā būs ļoti bīstamas. Par panaceju kalpos maksimāla aizņemtība. Atbrīvoties no negatīvām emocijām palīdzēs sports, hobijs un darbs.

Pavasaris un vasara ir labvēlīgi ceļojumiem, jaunu sajūtu meklējumiem, apstākļu maiņai. Pašā gada sākumā var droši ķerties klāt jauniem projektiem, sākt remontu vai pārcelties. Tuvāk rudenim nepieciešams parūpēties par to, lai decembrī nepaliktu nekādu parādu un neizpildītu solījumu priekšniecības un ģimenes priekšā.

Strēlnieks

Strēlnieki 2019. gadā var bieži nonākt sarežģītās dzīves situācijās. Atrast izeju no tām būs vieglāk, ja tiks izmantoti trīs efektīvi veidi, ko iesaka bioenerģētikas speciālisti. Šajos divpadsmit mēnešo plāni var ļoti mērķtiecīgi sabrukt.

No otras puses, šis gads būs ļoti veiksmīgs jauniem sākumiem, kā arī, lai realizētu visambiociozākos uzdevumus. Galvenais – laikus izskaitļot neveiksmju iespēju, kā arī izvirzīt sev sarežģītākus uzdevumus. Strēlniekiem patīk darboties ar iedvesmu, bet 2019. gadā tas var maksāt viņiem panākumus. Veselais saprāts un apkārtējo cilvēku padomi – lūk, divi noslēpumi panākumiem darbā un mīlestībā.

Mežāzis

Mežāži labi satiks ar visromantiskākajām un mīlošākajām Zodiaka zīmēm. Astrologi iesaka būt tuvāk ar tiem, no kuriem nāk mīlestība, siltums un labsirdība. Nav vērts atgrūst cilvēkus tikai savu šaubu un principu dēļ. Ir nepieciešams dot iespēju visiem, kuri to lūdz. Pastāv iespēja, ka Mežāžu dzīvē atgriezīsies cilvēki, ar kuriem pagātnē neizdevās izveidot stipru mīlestību vai draudzību.

  1. gadā vēlams sekot līdzi savai veselībai, izvairīties no alkohola un treknas pārtikas. Mežāžiem būs vajadzīgs daudz spēka, lai atbrīvotos no kaitīgajiem ieradumiem, bet smagā darba rezultāti pilnībā atmaksāsies.

Ūdensvīrs

Šai Zodiaka zīmei tas būs harmonijas un veiksmes laiks. Piesaistīt veiksmī dzīvē palīdzēs pieci vienkārši soļi. Ūdensvīriem būs nepieciešama palīdzība no iekšienes, tuvinieku atbalsts. Tas ir lielisks laiks finansiālai aktivitātei, kā arī, lai meklētu jaunus ienākumu avotus. Šajā ziņā Ūdensvīriem palīgā nāks radošā domāšana.

Privātajā dzīvē Visums arī sola harmoniju un daudz pozitīvisma. Šajā gadā var droši plānot ģimenes pieaugumu, kāzas. Vientuļajiem Ūdenvsīriem būs daudzas iespējas satikties ar cilvēku, kurā var iemīlēties neatskatoties. Otrās pusītes meklējumi veiksmīgāki noritēs gada beigās vai arī pašā gada sākumā.

Zivis

Gads Zivīm sola nesliktas perspektīvas visās dzīves sfērās, bet vēlams atbrīvoties no impulsivitātes un egoisma. Ja Zivis dalīsies ar panākumiem, kā arī izrādīs patiesumu un pateicību, tad viņu dzīve var krasi mainīties uz labāko jau līdz ar ziemas beigām.

Apkārtējie var attiekties pret Zivīm un viņu idejām ar lielu neticību, tāpēc nāksies iemācīties noturību un pārliecināšanas spējas. Astrologi Zivīm iesaka izpētīt cilvēka pozitīvas un negatīvās enerģijas pazīmes, lai savlaicīgi izslēgtu negatīvas personas no tuvāko cilvēku loka.

Bioenerģētikas speciālisti atklāj septiņus iemeslus tam, kāpēc veiksme var jums apiet ar līkumu. Ja jūs izpētīsiet šos iemeslus un pastrādāsiet ar sevi, tad 2019. gadā jūsu dzīve var mainīties uz labāko pusi.

avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru