Grūtniece nomira. Bet pēc 4 mēnešiem no viņas ķermeņa izņēma dvīņus!

Četrus mēnešus bērni attīstījās Frankilenas dzemdē. 2017. gada 19.f ebruārī tika veikta ķeizargrieziena operācija, un pasaulē nāca brālītis un māsiņa, Asafs un Anna.

Puisītis piedzimstot svēra 1300 gramus, bet meitenīte – 1400 gramus. Viņu stāvoklis nearko neatšķīrās no neiznēsātajiem bērniem, kas piedzimuši tajā pašā termiņā.

Jaundzimušie trīs mēnešus atradās intensīvās terapijas palātā, bet tagad viņus jau atlaida mājās, kur par viņiem, kā arī par viņu 2 gadus jauno māsiņu Isi Beatrisi rūpējas vecmāmiņa Angela Silva, Frankilenas mamma. Bērni ir pilnībā veseli un attīstās normāli.

Kā paskaidroja ārsts Rizabems, 123 dienas, kuru laikā viņam un viņu kolēģiem izdevās uzturēt mātes orgānu darbību, un nodrošināt uzreiz divu augļu augšanu un attīstību – ir rekords visā medicīnas vēsturē.

LASI VĒL: Mamma 8-gadīgajam dēlam iedeva iepirkumu sarakstu un gandrīz nomira no smiekliem, kad dēls atnesa pirkumu

Iepriekšējais līdzīgais sasniegums tika reģistrēts Portugālē, tomēr tur runa bija par vienu augli, kas mirušās mātes dzemdē attīstījās 107 dienas.

Ārsts Rizabems stāsta, ka tad, kad bērni beidzot piedzimuši, viss medicīniskais personāls, ieskaitot pašu ārstu, bija raudājis no priekiem.

Padalieties ar šo pārsteidzošo jaunumu ar draugiem un tuviniekiem!

Avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru