Garšīgi salāti jaunajam gadam “Kleopatra”

Pagatavošanas recepte

Maizi sagriezt nelielās sloksnītēs.

Apcept augu eļļā (labāk olīveļļā) līdz izveidojas zeltaina garoziņa, var pievienot jebkuras garšvielas.

Kā jūs saprotat, tieši melnie grauzdiņi deva šim ēdienam nosaukumu.

Vistas fileju izvārīt, sagriezt salmiņos un salmiņos sagriezt arī sāļos gurķus.

Pupiņas iebērt sietā, lai notek šķidrums.

Samaisīt vistas fileju, gurķus, pupiņas. Pievienot majonēzi.

Pēc tam jau pirms pasniegšanas pievienot grauzdiņus, lai tie nesamirktu.

Labu apetīti!

Piezīme: pagatavojiet tā pavairāk grauzdiņus, jo pieredze rāda, ka ar mājinieku palīdzību tiem grauzdiņiem piemīt spēja pazust pirms laika!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru