Visgaršīgākā pastēte

Šo recepti mamma “atnesa” no kādām viesībām pirms daudziem gadiem, un tagad šī pastētīte pavisam bieži ir uz mūsu galda!

Sastāvdaļas:

  • Siļķe – 1 gab.
  • Sviests – 150 grami
  • Kausētais sieriņš – 2 gab.
  • Burkāni (nelieli) – 3 gab.

Pagatavošana:

Siļķi iztīrīt no iekšām, ādas un asakām. Burkānus izvārīt. Siļķi, burkānus, sviestu, sieriņus samalt gaļas maļajamā mašinā un samaisīt. Smēriņš ir gatavs. To uzglabā ledusskapī līdz pat 5 dienām (īsti precīzi nevaru pateikt, mūsmājās tik ilgi nekad nav stāvējusi). Var smērēt uz maizes, baltmaizes, vārīta vai cepta kartupeļa šķēlītēm, pildīt olas, gurķus, tomātus.

avots


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *