Visgaršīgākā pastēte

Šo recepti mamma “atnesa” no kādām viesībām pirms daudziem gadiem, un tagad šī pastētīte pavisam bieži ir uz mūsu galda!

Sastāvdaļas:

  • Siļķe – 1 gab.
  • Sviests – 150 grami
  • Kausētais sieriņš – 2 gab.
  • Burkāni (nelieli) – 3 gab.

Pagatavošana:

Siļķi iztīrīt no iekšām, ādas un asakām. Burkānus izvārīt. Siļķi, burkānus, sviestu, sieriņus samalt gaļas maļajamā mašinā un samaisīt. Smēriņš ir gatavs. To uzglabā ledusskapī līdz pat 5 dienām (īsti precīzi nevaru pateikt, mūsmājās tik ilgi nekad nav stāvējusi). Var smērēt uz maizes, baltmaizes, vārīta vai cepta kartupeļa šķēlītēm, pildīt olas, gurķus, tomātus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru