Ēšanas shēma tiem, kas vēlas nomest svaru! Tas tiešām darbojas!

Launags (14-15-os)

Izdzert pāris glāzes ūdens, gaidīt 20 minūtes.

Var pagatavot ceptus ābolus, tas ir ļoti garšīgi un veselīgi.

Zaļu ābolu pārgriezt uz pusēm, izņemt serdi, uzkaisīt pusītēm kanēli. Cepamā panna ieliet nedaudz ūdens, un uzlikt ābola pusītes, likt līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 15 minūtēm. Pēc tam ābolus, pārkaisīt ar riekstiem un apliet ar medu (pēc izvēles).

Nelietot nekādu dzērienu stundas laikā.

Vakariņas (17-18-os)

1-2 glāzes ūdens, gaidām 20 minūtes.

Vakariņās vajag lietot olbaltumvielas, ja neesat ļoti izsalcis, lai tas būtu biezpiens, vai omlete no olu baltumiem, ja gribas kaut ko nopietnāku, var sagatavot vistu vai tītaru ar dārzeņiem ceptu krāsnī vai tvaicētu.

Pēc pusdienām ap pulksten 19, lielisku laiks sporta aktivitātēm. Trenažieru zāle, skriešana, soļošana, spēka vingrinājumi, каrdio — tas, ko esat pieraduši darīt. Treniņu laikā dzert daudz ūdens, bet atcerieties, ka pēc 20-iem ūdeni nav vēlams dzert — būs tūska.

Pēc treniņa, 20 minūšu laikā izdzert ogļhidrātu kokteili.

Pēc treniņa Jūsu organisms ne prasīs ēst, bet ja jums gribēsies kaut ko apēst, tad labāk bez tauku biezpienu, bet ne vēlāk kā divas stundas pirms miega.

Tas arī viss, šī ēšanas sistēma tiek uzskatīta par pareizu un efektīvu, jo absolūti nav bada sajūtas, ēdienreizes 5 reizes dienā.

Galvenais — nevajag pārēsties uz nakti, jāievēro intervāli starp ēdienreizēm un ūdens dzeršanu, pēc iespējas ēdienu nesālīt un neēst neko ceptu.

Vajag ēst pareizi!

avots: fishka100.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru