Es uz ielas atradu banknoti, es izdarīju kā man mācīja vecmāmiņa un man tagad vienmēr ir nauda

Nesen vakarā pa riebīgi smidzinošu lietu es ļoti nogurusi vilkos no darba, skumji prātodama, kur lai ņemu naudu kārtējai iemaksai par kredītā pirkto planšetdatoru, ja alga būs tikai pēc trīs dienām.

Atkal nāksies ņemt no kredītkartes. Nu nekādi netieku galā ar savām finansēm!

Un pēkšņi redzu – tieši man ceļā guļ 1000 rubļu banknote, salocīta uz pusēm un apņemta ar gumiju. Pilnīgi jauna un pilnīgi sausa, kaut arī apkārt viss slapjš un netīrs.

No sākuma gribēju paiet garām, bet pēc tam man atmiņā uzausa vecmāmuļas stāsti. Kā jārīkojas ar to, kas atrasts tieši pie kājām. Pretēji tam, ko mēdz stāstīt citi, ka, lūk, nedrīkst naudu un gredzenus pacelt uz ceļa, viņa apgalvoja, ka tos vajag obligāti paņemt, bet jāpieturas pie dažiem noteikumiem, lai nekaitētu sev.

LASI VĒL: 7 triki, kā izskatīties izsmalcināti un dārgi, ja tam nav ne laika, ne naudas

Monētas un banknotes nevajag likt savā naudas makā, bet vienkārši iesviest kabatā vai somā. Atnest mājās, noslaucīt ar mitru lupatiņu un nolikt uz galda zem galdauta, obligāti ar portretu uz augšu (monētām – ar ciparu) un, lai tur savā nodabā stāv, naudu mājai piesaistot. Atradumu nedrīkst tērēt pat tad, ja ir ļoti liels kārdinājums!

Gredzentiņus arī vajag pacelt, bet nekādā ziņā nevajag mērīt savā pirkstā! Noskalot tekošā ūdenī, uzvērt zīda aukliņā vai vienkāršā ķēdītē, un pakarināt logā vai arī pie durvīm. Šī ķēdīte noslēgs apli un visu gredzena veco enerģiju, bet pats gredzens neizlaidīs veiksmi un laimi no mājas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru