Es uz ielas atradu banknoti, es izdarīju kā man mācīja vecmāmiņa un man tagad vienmēr ir nauda

Maniem vecākiem mājās karājas zelta gredzentiņš ar sarkanu akmentiņu, kaut kad pie jūras atrasts. Gribiet ticiet, gribiet – ne, es savā dzīvē ne reizi neesmu dzirdējusi, ka mani vecāki savā starpā rātos – dzīvo, tā teikt, kā cimds ar roku!

Vēl vecmamma ieteica obligāti pacelt putnu spalvas, kuras gadījušās ceļā – tās arīdzan atnes pārticību. Jānēsā somā. Bet tāda spalviņa, kura palidoja jums tieši gar seju, noteikti jānoķer un jāieliek makā. Ir pārbaudīts – nauda atnāk ļoti ātri.

Un lūk vēl kādu es padomu saņēmu: ja Tev pieskrien klāt mazs kaķēns, tad to noteikti jāpaņem sev. Tas ir Augstāku spēku sūtīts aizsardzībai no kaut kā nepatīkama un bīstama!

Bet jau pieaugušu kaķi ņemt nevajag, vēlams to tikai pabarot. Bet, ja kaķis nāk vairākas reizes – tā ir zīme! Tikai kaķim tad pašam jāatnāk un jāieiet mājā.

LASI VĒL: 7 triki, kā izskatīties izsmalcināti un dārgi, ja tam nav ne laika, ne naudas

Nu, tad lūk par šo banknoti – es to pacēlu, atnesu mājās, noslaucīju un noliku zem galdauta. Bet tālāk sākās brīnumi!

Pēc dažām dienām supermārketā kaut kā sagribējās nopirkt momentloterijas biļeti! Nekad agrāk es neesmu to darījusi.

Biļete izrādījās ar vinnestu – maksimālā summa – 50 tūkstoši rubļu! Naudu es saņēmu jau nākamajā dienā, dzēsu kredīta atlikumu un noslēdzu, beidzot, arī šo kredītkarti!

Pēc tam internetveikalā uzlika atlaidi kleitai, kura man ļoti patika, bet bija pārāk dārga. Bija atlikusi tikai viena un kā pēdējam eksemplāram tai piemēroja 70% atlaidi! Turklāt tas bija mans izmērs.

Tam sekoja karjerā par pakāpi augstāks darba piedāvājums netālu no manas mājas esošā ofisā, ar divreiz lielāku algu nekā mana iepriekšējā.

Varbūt tās visas ir tikai nejaušas sakritības, bet mana dzīve ir mainījusies uz labāku!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru