“Es mīlēšu Tevi, līdz….”, jeb kā mīl Zodiaka zīmes

Šajā rakstā mēs detalizēti izvērtēsim, kādēļ jūs var pamest jūsu mīļotais, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi. Tas palīdzēs jums saskatīt ko nelāgu un labot situāciju, kamēr vēl nav par vēlu.

Es mīlēšu tevi mūžīgi… Mīlestība – viena no košākajām emocijām katra cilvēka dzīvē. Mīlestība var krasi mainīt gan personību, gan izkliedēt skumjas un slimības. Viennozīmīgi, mīlestība ir laimes atslēga, kas izkrāso dzīvi un piepilda to ar jēgu.

Taču kas notiek, kad šīs gaišās jūtas sāk izplēnēt? Vai mēs varam paredzēt notikumu gaitu? Pēc kā tad vadās partneris, pieņemot savus lēmumus? Šajā rakstā mēs noskaidrosim, kāpēc mīļotais cilvēks var jūs pamest, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi. Tas palīdzēs jums pamanīt ko nelāgu un labot situāciju, kamēr nav par vēlu.

Auns : “… līdz tam laikam, kamēr tu mani nenodosi!”

Jā, lai arī cik vispārīgi tas skanētu, taču tā ir taisnība. Redziet, Auna aizbildnis ir Marss – kara dievs. Katra diena Auna dzīvē ir kā mazs karš. Viņš ir gatavs cīnīties līdz pēdējam, taču par ko, ir zināms tikai pašam Aunam. Bieži Auni ir spiesti dzīties pakaļ saviem personīgajiem rēgiem. Taču, ja tas ir kas vērā ņemams, tad, to sasniedzot, viņi sāk garlaikoties. Tāpēc tādi cilvēki meklēs ko tādu, uz ko varētu izgāzt savu agresiju. Auni vienmēr grib ar kādu sacensties. Ja jūs esiet saderināti ar šīs zīmes pārstāvi, tad dodiet viņam iemeslu patstāvīgi par kaut cīnīties attiecībās. Tikai tā jūs saglabāsiet tās ilgstoši.

Vērsis : “… līdz tam laikam, kamēr tu salauzīsi manu sirdi”

Salauzt Vērša sirdi ir ļoti grūti – tam būs vajadzīgs pamatīgs daudzums negatīvisma. Viņi cietīs, taču nepadosies. Šī ir viena no viņu labākajām  īpašībām: būt pārliecinātiem par sevi jebkurā situācijā.

Ja jums ir paveicies iegūt Vērša uzticību, tad variet ar sevi lepoties. Taču, lai cik pacietīgi viņi nebūtu, pietiek ar vienu nodevību, un viņi aizies no jums. Jo viņu galvenā problēma tad būsiet jūs! Nevajag tieši un rupji kritizēt Vērsi. Ja to vajag darīt, tad dariet to kreatīvi un maigi.

Dvīnis: “… līdz tam laikam, kamēr tu necentīsies mani pārspēt viltībā”

Gribiet paspēlēt prāta spēles ar Dvīni? Nav vērts! Jūs nespēsiet sacensties ar melu meistariem. Viņi ir slaveni ar savu aso prātu, tāpēc mēģinājums var beigties jums nelabvēlīgi. Dvīņu aizbildnis – Merkūrijs, kas simbolizē Germesu – intelekta un tirdzniecības dievu. Šīs zīmes pārstāvjiem sacensība nav vajadzīga. Taču, ja viņi jutīs, ka viņus māna, tad uzreiz dos prettriecienu. Nespēlējieties ar labākajiem. Tas jums beigsies neveikli.

Vēzis: “…. Līdz tam laikam , kamēr tu mani pametīsi”

Vēži atbilst Mēnesim, bet viņu aizbildnes ir Artemīda un Diāna. Nav brīnums, kāpēc viņiem tik ļoti ir vajadzīga kompānija sev apkārt. Nē, viņi nav kaislīgi ballīšu cienītāji. Vēžiem, tāpat kā pārējiem ir vajadzīga vienatne. Un attiecības tādiem cilvēkiem ir iespēja atrasts balansu. Tāpēc savstarpēja uzticēšanās viņiem ir ļoti svarīga.

Vēzis uzvedas ļoti mīļi un tāpēc piesaista sev lielu uzmanību. Bet nevajag viņus nodot! Viņi ļoti vajag blakus uzticamu, stipru plecu, jo visapkārt taču ir tik daudz cilvēku un ne visi viņi ir krietni. Ļaujiet viņiem justies drošībā sev blakus. Un tad jūs sapratīsiet, ka tā jūs vēl neviens nav mīlējis. Taču, ja jūs viņus nodosiet, viņi aizies no jums ar vieglumu un turpinās meklēšanu kaut kur tālumā.

Lauva: “… līdz tam laikam, kamēr tu nepataisīsi mani par muļķi”

Viss, kas būtu jāzina par Lauvu ir tas, ka viņu aizbildne ir Saule. Un tas ir visa centrs. Visiem pārējiem ir jābūt Lauvai apkārt. Tāpēc, pilnīgi dabiski, ka šādi cilvēki greizsirdīgi attiecas gan uz savu reputāciju, gan apkārtējo viedokli.

Nekad neaizvainojiet Lauvas, jo tad viņi zaudē pārliecību par sevi. Viņu mīlestība darbojas līdz tam laikam, kamēr viņi netiek pazemoti vai apmānīti. Mēģiniet redzēt viņu labās īpašības un slavējiet viņus pastāvīgi. Lauvas ciena taisnību un zina par saviem mīnusiem, bet nevajag viņiem par tiem atgādināt. Lauvas vienkārši vēlas, lai viņiem blakus būtu mīlošs cilvēks, kas atbalsīs viņu grūtā brīdī.

Jaunava:”… līdz tam laikam, kamēr tu nesāksi melot”

Jaunavas ir Merkūrija/ Germesa bērni. Viņas lieliski prot kritizēt un labi saprot patiesību. Jaunavas nav iespējams apmānīt, jo viņas redz cilvēkiem cauri. Tāpēc, melot viņām, ir slikta ideja. Jaunavas tic apkārtējiem un iet pretī ikvienam, kam atvērta sirds, tāpēc viņas ir viegli ievainot, neskatoties uz viņu iedzimtajām spējām. Un nebrīnieties, ka viņas jūs pametīs, ja jūs ievainosiet viņu sirdi. Attiecieties pret tādiem cilvēkiem tāpat kā viņi attiecas pret jums. Tikai tā jūs spēsiet saglabāt tuvas attiecības.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru