“Es mīlēšu Tevi, līdz….”, jeb kā mīl Zodiaka zīmes

Svari: “… līdz tam laikam, kamēr tu izjauksi manu pasauli”

Svari ir diplomāti un miera sargātāji no dabas. Viņi viegli pabeigs jebkuru strīdu un padarīs labāku visu, kas viņiem ir apkārt. Un , ja jūs iztraucēsiet Svaru pasauli, kurā viņi ir pieraduši dzīvot, tad gatavojaties izšķirties.

“Venēras bērni” – Svari ir arī Afrodītes bērni, tāpēc par viņu uzticību var nešaubīties. Viņi darīs visu iespējamo, lai saglabātu savu mīlestību. Taču, viņi nekad nenodos savu personīgo pārliecību. Nevajag viņus kritizēt un pacelt balsi. Ļaujiet viņiem darīt to, ko viņi uzskata par svarīgu.

Skorpions: “… līdz tu nesāksi no manis glabāt noslēpumus”

Nevajag spēkoties ar Skorpionu. Nē, tiešām! Nemeklējiet problēmas, vienkārši sakiet taisnību. Viņi pieņems pašu rūgtāko patiesību, bet, ja sapratīs, ka jūs kaut ko slēpjat – gatavojieties nelaimei!

Nav svarīgi, kādā situācijā jūs esiet nokļuvuši un cik stipri esiet kaitējuši Skorpionam, viņš vienmēr jūs mīlēs. Taču pat mazākā ņojausma, ka jūs ko slēpjat, uz visiem laikiem iznīcinās viņa jūtas. Palieciet godīgi pret sevi un pret Skorpionu. Jā, viņi protams būs sašutuši, taču nekad jūs nepametīs. Un ar laiku sāks cienīt jūs par to, ka esiet izrādījuši drosmi. Bet pagaidiet, vai jums tiešām ir vajadzīgas kristāltīras attiecības?

Strēlnieks: “… līdz tam laikam, kamēr  tu nebeigsi dāvāt cerību”

Kas jāizdara, lai izsistu no līdzsvara Zeva/ Jupitera bērnus? Elementāri – pirmkārt, pilnīgi pietiek, lai  viņi sajūt skumjas. Un, tiklīdz viņi sapratīs, ka no jums nekas labs un cerīgs nav gaidāms, viņi paši izšķīdīs jūsu dzīvē.

Tāpēc izdariet secinājumus! Strēlnieks vienmēr tiecas uz jaunām virsotnēm, un tas nozīmē, ka viņam ir vajadzīgs atbalsts. Un kas gan viņiem var palīdzēt, ja ne mīlošs cilvēks? Tāpat, necentieties kritizēt atklāti. Dariet to ar prātu un maigi. Smagas situācijas ir visiem, taču nevajag nolaist rokas un ļaut to darīt Strēlniekam.

Mežāzis: “… līdz tam laikam, kamēr tu nepadosies”

Mežāži ir laika dievu Saturna/Krona bērni. Viņi tiešām labi izkārto jebkuras attiecības. Šādi cilvēki ir slaveni ar savu taisnības mīlestību un sirsnību. Tāpēc, attiecībās ar Mežāzi vajag izvēlēties to, kas ir labākais jums abiem.

Ja jūs pārstāsiet cīnīties par savu laimi un saviem sapņiem, tad Mežāzis jūsos vilsies. Jāsaprot, ka šī ir tā zīme, kura ir radusi skatīties uz citiem un uzlādēties no viņu enerģijas. Ja jūs to viņiem nedāvāsiet, tad viņi aizies. Jā, viņi ir ļoti pacietīgi, un var uz to skatīties no malas daudzus gadus. Izmantojiet to un atrodiet spēku sevī labot situāciju. Pārvarot visas grūtības, jūs nodrošināsiet sev visuzticīgāko un uzticamāko partneri.

Ūdensvīrs: “… līdz tam laikam, kamēr tu nesaplūdīsi ar pelēko masu”

Ūdensvīram patīk redzēt partnerī unikālu personību. Pat paša niecīgākās detaļas var iedvesmot viņus uz varoņdarbiem. Viņiem nevajag būt par sajūsmas objektu, viņi paši ir gatavi dāvāt sajūsmu saviem tuviniekiem.

Tāpēc nedrīkst nenovērtēt savu unikalitāti un savu cenu. Demonstrējiet savas labākās īpašības, sasniedziet vēlamo un centieties būt līderi it visā. Tad jūs par visiem 100%  būsiet droši, ka ūdensvīrs jūs nekad nepametīs. Nevajag mainīties. Esiet tādi, kādi esiet!

Zivis: “… līdz tam laikam, kamēr tu neiznīcināsi manus sapņus”

Zivis ir ļoti maigas ar savu partneri. Viņas mīlēs ilgi un maksimāli sirsnīgi. Taču, tiklīdz viņas zaudēs iespēju sapņot vai jūs pievilsiet viņu cerības, viņas vilsies dzīvē. Zivīm nepatīt realitāte, viņas dzīvo sapņos. Tāpēc, atrodiet spēkus iedvesmot viņas pēc iespējas biežāk.

Zivs juteklība ir zināma daudziem, lai arī viņas izskatās aukstas un bezjūtīgas. Nevajag baidīties atgriezt viņas uz zemes, taču nevajag arī pārspīlēt. Jāsaprot, ka tāds ir viņu dzīvesveids, un viņas no tā nešķirsies. Cieniet viņu ieradumus un viņu sapņus!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru