Es jau atmetu cerības, ka kādreiz notievēšu. Bet ir viens ierocis, kas no celulīta atbrīvos uz visiem laikiem!

Pareiza pretceplulīta masāža

Mazliet zemāk redzamie foto ir diezgan biedējoši. Ļoti daudzas sievietes iztērē kaudzēm naudu, lai gala rezultātā iegūtu nepatīkamus zilumus. Iedomājieties, cik sāpīgi šai meitenei bija! Pat negribas iedomāties, cik ilgā laikā tie zilumi vispār pazūd. Pirmais noteikums – atrast labu meistaru! Šim meistaram ir jāgarantē, ka pēc masāžas kursu veikšanas zilumi nedrīkst palikt.

Pretcelulīta masāžas kurss sniegs jūsu ādai pavisam jaunu dzīvi, nostieps figūru, uzlabos auguma aprises.

LASI VĒL: 13 anomālas sliktas veselības pazīmes, kur “viss vēl ir labojams”. Jūs nekad par to neaizdomātos

Visizplatītākie mīti un vilšanās!

No masāžas iespējams notievēt

NAV TAISNĪBA. Masāža var palīdzēt tikai samazināt celulītu, kuru mēdzam dēvēt arī par apelsīna miziņu. Protams, ja regulāri tiek veiktas šādas masāžas, varētu šķist, ka ķermeņa aprises samazinās, taču vēlamos rezultātus var iegūt tikai un vienīgi strādājot pie saviem rezultātiem pašai.

Foto redzami pretcelulīta masāžas rezultāti. Āda ir kļuvusi daudz gludāka un tvirtāka.

Sports un veselīgs dzīvesveids palīdzēs man atbrīvoties no celulīta bez jebkādu masāžu palīdzības

NAV TAISNĪBA. Treniņi sporta zālē un sabalansēts uzturs var palīdzēt notievēt un atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, taču tādā veidā nav iespējams atbrīvoties no celulīta. Noteikti esat pamanījušas, ka pat tad, kad ir izdevies notievēt, celulīts tik un tā paliek. Šeit ir nepieciešama profesionāļu palīdzība.

Celulīts ir šķidruma uzkrāšanās zem ādas, tādēļ nepieciešams mazāk dzert ūdeni

NAV TAISNĪBA. Ūdeni var un ir pat vajadzīgs dzert, īpaši jau tad, ja veicat pretcelulīta masāžas kursu. Speciālisti iesaka izdzert vidēji 30 ml ūdens uz katru ķermeņa svara kilogramu. Līdzko jūs nodarbojaties ar fiziskām aktivitātēm, ūdens patēriņa daudzumam jāsasniedz vismaz divi litri. Un runa ir tikai un vienīgi pat tīru un negāzētu dzeramo ūdeni. Zupas, sulas, kafija, saldie dzērieni – par tiem aizmirstiet. Vislabāk ūdeni dzert 15 – 20 minūtes pirms ēdienreizes un 40 – 60 minūtes pēc tās. Dzert nepieciešams maziem malciņiem, lai nesagādātu pārslodzi savām nierēm.

Foto redzami rezultāti pēc 15 masāžas procedūrām – pārsteidzoši!

Pretcelulīta masāžas ar burciņām ir daudz iedarbīgākas par masāžām ar rokām

NAV TAISNĪBA. Vislabākais variants būtu tad, ja jūs apvienotu visu kopā: burciņu un roku masāžu, kā arī ietīšanu. Pretcelulīta kursa laikā pieredzējis meistars veiks dažādas procedūras, lai sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus.

Tikai 15 seansi un situācija krasi uzlabosies!

“Nopirkšu sev pretcelulīta masāžas aparātu un ieekonomēšu kaudzi naudas”

NAV TAISNĪBA. Šādus speciālos masāžas aparātiņus drīkst mājās lietot tad, ja paralēli veicat pretcelulīta kursu, taču paši par sevi tie nekādus rezultātus nesniedz.

Ja parādās zilumi, tas nozīmē, ka masāža bija kvalitatīva un rezultāti būs lieliski

NAV TAISNĪBA. Šie ir pilnīgākie meli! Zilums ir hematoma jeb ādas bojājums, tādēļ īsts meistars labus rezultātus var sasniegt, nebojājot sava klienta ādu un viņa veselību.

Gan eļļas, gan krēmus nepieciešams izvēlēties pašus dārgākos

NAV TAISNĪBA. Tam nav nekādas nozīmes. Ir veikti neskaitāmi eksperimenti, kuros sievietes izmantoja gan 1 dolāru, gan 20 dolāru vērtus krēmus – iedarbība ir pilnīgi tāda pati. Pats galvenais ir māka to darīt un masiera kompetence.

Šo procedūru var veikt ikviens, kas vēlas

NAV TAISNĪBA. Pretcelulīta masāžu veic tikai tad, ja celulīts ir pirmās, otrās vai trešās stadijas sākumā. Trešajā stadijā, kas tūdaļ paries uz ceturto, šādas masāžas ir ne tikai neieteicamas, bet pat kaitīgas. Drīkst veikt tikai klasisko masāžu. Masāžas menstruāciju laikā arī ir aizliegtas, to nedrīkst darīt arī tad, ja ir dzemdes fibromiomas, kā arī tad, ja ir iegurņa orgānu slimības.

LASI VĒL: Es jau atmetu cerības, ka kādreiz notievēšu. Bet ir viens ierocis, kas no celulīta atbrīvos uz visiem laikiem!

Veselīgs ieteikums visām dāmām! Atcerieties, ka vēlamo rezultātu sasniegšanai ļoti svarīgi ir ievērot pilnvērtīgu uzturu. Nepieciešams ēst zivis, vistas gaļu, pēc iespējas vairāk dārzeņus, kas vārīti vai sautēti bez eļļas, avokado, riekstus, piena produktus. Izvairieties no maizes un miltu izstrādājumiem, saldumiem, gāzētajiem un saldinātajiem dzērieniem. Dzeriet vairāk ūdeni! Iesakām pēc iespējas vairāk pieturēties pie zemu ogļhidrātu diētas.

Novēlām jums veiksmīgu ceļu savu mērķu sasniegšanā, kas jums noteikti arī izdosies!

Ja arī jums noderēja mūsu raksts, tad noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru