Ēdnīcā meitas klasesbiedrs apēda viņas ēdiena atliekas. Drīz pēc tam bija vecāku sapulce..

Mans bērns mācās otrajā klasē, kopā kolektīvā ir vairāk kā 20 bērni.  Pēc materiālā stāvokļa spriežot, mūsu klasē ir dažādas ģimenes – ir gan ļoti nodrošinātas, gan trūcīgas. Ir viens zēns, kura ģimenē ir pavisam bēdīgs stāvoklis..

Pats puika Andris ir ļoti jauks, mamma viņam arī ir normāla sieviete. Kādreiz viņi dzīvoja labi, kamēr vienā mirklī ģimenes tēvs nolēma savējos pamest un aizgāja prom. Nu jau viņam neinteresē ne bērns, ne bijusī sieva – tam ir jauna mīlestība, liela un gaiša, kur nu par veco dzīvi..

Sieviete ir pieprasījusi alimentus, bet tie ir ļoti niecīgi – bijušais vīrs izrādījās ļoti viltīgs, uzreiz nomainīja darbu, kur oficiāli saņem tikai minimālo algu, pati gan arī strādā, bet rūpējās arī par savu slimo māti, ar kuras pensiju pietiek vien zālēm.

Bērns vienmēr ir tīrs, tomēr var redzēt, ka skolas forma ir stipri novalkāta, uz sporta stundā arī šķiet kādu mēnesi gāja ar skolas apaviem, jo jaunām sporta kedām naudas nepietika. Mamma nekad nesūdzas. Par to, cik viņiem grūti klājās, bija kādai mūsu kopējai paziņai atklājusi, bet tā pastāstīja tālāk visai pasaulei.

Otrajā klasē bērniem 5 dienas nedēļā ir pa 5-6 nodarbībām. Kad stundas ir beigušā, bērni jau ir izsalkuši, tāpēc paēd turpat skolā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru