“Dzīve pēc komas”: stāsts par Mihaela Šūmahera sievu, kas zvērēja mūžīgu mīlestību

Droši vien nav tāda cilvēka, kurš nezinātu, kas ir Mihaels Šūmahers. Slavenais “Formula-1” braucējs savu karjeru beidza 2012. gadā, bet 2013. gadā ar viņu notika nelaime.

Slēpojot Mihaels nokrita un ar galvu atsitās pret akmeni. Kopš tā laika slavenais sportists ir piekalts gultai, un viņam blakus ir viņa mīļotā sieva Korinna.

Korinna Betča piedzima 1969. gada 2. martā vācu pilsētiņā Halferā. Jau no pašas bērnības viņa nodarbojās ar jāšanu un vienkārši dievināja zirgus.

Lasi arī: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

Ar topošo vīru viņa iepazinās 1989. gadā, bet tad jau bija attiecībās ar citu sacīkšu braucēju – Haincu Haraldu Frencenu. Un tāpēc viņu aplidot Šūmahers sāka tikai pēc diviem gadiem, kad viņas iepriekšējās attiecības bija beigušās. Pāris satikās četrus gadus, un pēc tam mīlnieki apprecējās.

Attiecības ģimenē veidojās ideāli. Korinna itin visā atbalstīja savu vīru, un viņiem pat nebija iemeslu strīdēties.

Sieva pastāvīgi pārdzīvoja par Mihaelu reizēs, kad viņš piedalījās sacīkstēs, jo šis sporta veids tiek uzskatīts par ļoti bīstamu, un ir bijuši gadījumi, kad sacīkšu braucēji ir gājuši bojā.

Un protams, viņs patiesi priecājās par katru viņa uzvaru, saprotot, cik svarīgi tas ir viņas vīram. Zinot Mihaela mīlu pret sacīkstēm, atrunāt viņu no šīs bīstamās nodarbes viņa pat nemēģināja, viņa vienkārši kļuva par viņa sargeņģeli un talismanu. Tā viņai teica pats Šūmahers.

Bet Korinna nešķirās arī no savas mīļotās nodarbes. Viņa audzēja šķirnes zirgus savā rančo Teksasā, bet Šveicē atvēra savu jāšanas skolu. Viņa daudz ko varēja saviem skolēniem iemācīt, jo pati Korinna kļuva par Eiropas zirgu izjādes čempioni 2010. gadā.

Šūmaheru laulātajam pārim ir divi bērni. 1997. gadā viņiem piedzima meita Džīna-Marija, un 1999. gadā piedzima dēls Miks.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru