“Dzīve pēc komas”: stāsts par Mihaela Šūmahera sievu, kas zvērēja mūžīgu mīlestību

Un, kas ir interesanti, bērni gāja savu vecāku pēdās. Džīna-Marija veiksmīgi nodarbojas ar jāšanas sportu, bet Miks jau piedalās “Formula-3” sacīkstēs.
Kad pāris atzīmēja savu kāzu desmito jubileju, Mihaels sievai uz gadadienu uzdāvināja mājiņu pie ezera ainaviskā Šveices nostūrī. Vēlāk viņi iegādājās vēl pāris būdiņas, un viena no tām atradās franču pilsētiņā Meribel, kur ar slaveno sacīkšu braucēju arī notika liktenīgā nelaime.

Slēpojot lejā no kalna, Mihaels nokrita un sasita galvu, un, ja nebūtu ķivere, tad viņa dzīvību diez vai būtu izdevies glābt. Sacīkšu braucējs pārcieta divas nopietnas operācijas, un ārsti ievadīja viņu mākslīgās komas stāvoklī, kurā viņš atradās četrus mēnešus.

Pēc sešu mēnešu ārstēšanās klīnikā, sieva pārveda vīru mājās – mazā pilsētiņā Vuflens-le-Šato, kur uzbūvēja Mihaelam mini-klīniku, kurā strādā 15 cilvēku medicīniskais personāls. Katru mēnesi vīra ārstēšanai Korinna tērē aptuveni simts tūkstošus franku.

 Lasi ari: Katras zodiaka zīmes labākās īpašības, balstoties uz ķīniešu horoskopu

Ar mēdijiem Šūmahera sieva izvēlas nesazināties, tāpēc sīkāku informāciju par slavenā sportista veselības stāvokli mēs nezinām. Bet runā, ka viņš joprojām ir nekustīgs, un pa māju pārvietojas invalīdu ratiņos.

Nepavisam ne tik sen, Korinna iegādājās īpašumu spāņu salā Maljorkā. Iespējams, ka siltais klimats un jūras gaiss palīdzēs Mihaelam atjaunot spēkus un viņa stāvoklis ievērojami uzlabosies.

Lasi arī: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru