Aicinājums piedalīties uzņēmumiem un pētniecības institūcijām Riga Food 2019 kontaktbiržā

Laikā no 2019.g. 4. līdz 7. septembrim norisināsies ikgadējā starptautiskā pārtikas, pārtikas tehnoloģiju un dzērienu izstāde Riga Food 2019. Jau tradicionāli izstādes laikā Latvijas Tehnoloģiskais centrs (LTC) un Eiropas Biznesa atbalsta tīkls Latvijā organizē inovācijas stendu “Inovācija pārtikai” un starptautisko kontaktbiržu pārtikas nozares uzņēmumiem un pētniecības institūcijām.

Riga Food 2019 starptautiskā pārtikas nozares kontaktbirža norisināsies 2019.g.5.septembrī no plkst. 11:00 – 17:00. Kontaktbiržas laikā uzņēmēji un zinātnieki varēs apsēsties pie viena galda ar potenciālajiem sadarbības partneriem no Latvijas, ES valstīm un citām izstādes dalībvalstīm, lai pārrunātu eksporta, importa, jaunu produktu izstrādes, komercializācijas, tehnoloģiju pārneses, kopēju pētniecības projektu attīstības jautājumus.

Kas var piedalīties Riga Food 2019 kontaktbiržā:

• Uzņēmumi, kas piedāvā jaunus produktus un tehnoloģijas pārtikas nozarē un meklē sadarbības partnerus;

• Pētniecības institūcijas un inovatīvu tehnoloģiju izstrādātāji pārtikas rūpniecībā.

Reģistrācija Riga Food 2019 kontaktbiržai un iepazīšanās ar citu dalībnieku profiliem: https://riga-food-2019-brokerage.b2match.io/ vai meklējot izstādes interneta vietnē: www.rigafood.lv.

Dalība Riga Food 2019 kontaktbiržā ir bezmaksas. Tā ir lieliska iespēja reģistrēties, rezervēt tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem, kā arī popularizēt savu uzņēmumu un pētniecības institūciju izstrādātos produktus un tehnoloģijas.

Papildus informācija par reģistrāciju pasākumam ir pieejama Latvijas Tehnoloģiskajā centrā: Agnese Kore, +371 6754 0703, e-pasts: [email protected].

Latvijas Tehnoloģiskais centrs aicina visus interesentus apmeklēt stendu “Inovācija pārtikai” izstādes Riga Food 2019 laikā, kur varēs iepazīties ar Latvijas pētniecības institūtu un jauno uzņēmēju (individuālie komersanti, mājražotāji, studentu) izstrādātajiem pārtikas produktiem. Plašāka informācija: www.innovation.lv.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru