Dievinu tādus desertus: cepumu kūka bez cepšanas. Vienmēr sanāk fantastiska!

Cepumu kūka bez cepšanas. Recepte soli-pa-solim

Cepumu kūkas recepte ir ļoti vienkārša, un tā neaizņem pārāk daudz laika. Izsmalcinātu desertu kopā salikt un pagatavot var pusstundas laikā.

Ņemam formu: jūs varat izvēlēties pilnīgi jebkādu trauku, jebkādas formas. Nogriežam cepampapīra gabalu un ieklājam formas apakša. Ja jūs izmantojat taisnstūra formas cepumus, tad izdevīgāk un parocīgāk būs izmantot tādas pašas formas trauku.
Ņemam šķīvi un ielejam tajā mūsu kafiju.
Ņemam vienu cepumu, viegli iemērcam kafijā un izklājam formā.
Tā rīkojamies arī ar pārējiem cepumiem, līdz pilnībā izveidota pirmā kūkas kārta.
Ņemam krēmu, un ar karoti kārtīgi apsmērējam mūsu kūkas pirmo kārtu.
Pēc tam pēc tādas pašas tehnoloģijas veidojam otro kārtu mūsu cepumu kūkai bez cepšanas.
Apsmērējam ar krēmu arī otro cepumu kārtu.
Veidojam tik kārtas, cik jums ir nepieciešams.
Pēdējo cepumu kārtu atstājam bez krēma.
Liekam uz uguns dzelzs katliņu un izkausējam 100 gramus šokolādes: tādā veidā mēs ātri pagatavosim šokolādes glazūru.
Ar glazūru aplejam pēdējo kūkas kārtu. Liekam kūku ledusskapī vismaz uz trīs stundām.
Ieteikumi un padomi

Cepumu kūku receptēs nav norādīti īpaši norādījumi par cepumu veidu, tāpēc varat izmantot jebkādus cepumus. Visgaršīgāka kūka sanāk no smilšu cepumiem un nevis sāļajiem krekeriem.
Lai jūsu radījums nesagāztos, kad jūs to griezīsiet, ir jāieklāj cepamais papīrs, kas jau ir ietaukots.
Pēc jūsu vēlmēm varat dažādot kūkas garšu ar dažādiem augļiem, riekstiem, žāvētajiem augļiem.
Sekojiet līdzi tam, lai tad, kad cepums tiek iegremdēts kafijā, tas pilnībā neizmirktu, savādāk nevarēsiet salikt slāni.
Noteikti ievietojiet kūku ledusskapī, lai krēms varētu kārtīgi iesūkties cepumos. Jums iznāks garšīgs, maigs deserts.
Tādā veidā var veidot ne tikai veselas kūkas, bet veidot arī porcijveida kūciņas.
Kūku var rotāt ar visiem pieejamajiem līdzekļiem, piemēram, veidot uzrakstus var konditorejas krāsām, sagriezt un izkārtot augļus, sukādes; kūku var apliet arī ar šokolādes glazūru. Var arī sasmalcināt cepumus un apbērt gan virskārtu, gan arī sānus ar drupačām.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru