Dietologi nosaukuši 7 visizplatītākās kļūdas tievētāju vidū

aa00d98f27a275690cc4d33db6406587Domājams, ka ziniet – internetā iespējams atrast ļoti daudz informācijas par dažādām diētām un tievēšanas veidiem. Tieši tādēļ pēdējā laikā dietologi ir kļuvuši par ļoti populāru profesiju. Protams, parasti šāda speciālista pakalpojumi nav nemaz tik lēti.

Mēs esam apkopojuši vadošo speciālistu un dietologu viedokļus, lai ieekonomētu jūsu laiku un sniegtu nepieciešamo informāciju uzreiz vienkopus.

  1. Jūs neapēdat pietiekoši daudz

Cenšoties ātri tikt vaļā no liekā svara, ļoti daudzi pieļauj šo nevajadzīgo kļūdu. Ja nodarbojaties ar sportu un ikdienā sadedzināt 2500 kaloriju, bet uzņemat tikai 1200, jūsu organisms būs spiests veidot “uzkrājumus” un palēnināt vielmaiņu, tādā veidā apgrūtinot arī muskuļu masas pieaugumu.

Ko darīt? Nebaidieties ēst! Piepildiet savus traukus ar veselīgu pārtiku: augļiem, dārzeņiem un pilngraudu produktiem. Lietojiet uzturā vairāk olbaltumvielu, neatsakieties no veselīgajiem taukiem: augu eļļas, avokado, riekstiem un sēkliņām. Tāpat nepieciešams uzturā lietot dažādus zaļumus un salātus. Ja ikdienā apēdīsiet pietiekoši daudz veselīgas pārtikas, jums gluži vienkārši nepietiks vietas dažādiem pusfabrikātiem.

Turpinājumu atradīsiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru