Diēta pret novecošanos: stimulējiet kolagēna rašanos pat neizejot ārā no mājām!

Produkti, kuru sastāvā ir kolagēns

Viss, kas jums nepieciešams, ir lietot uzturā sārmainu pārtiku. Šāda pārtika neitralizē organisma skābo vidi, kas kavē kolagēna veidošanos. Tāda veida diēta ir ļoti veselīga, nevis strikta un ierobežojoša. Pats galvenais ir iemācīties atšķirt “sārmainos” no “skābajiem” produktiem, ko nebūt nav tik viegli izdarīt, kā sākumā varētu šķist. Piemēram, citroni ir skābi, taču tie rada sārmainu vidi.

LASI VĒL: Es to smērēju zem acīm – no rīta neviena grumbiņa. Lielisks efekts jau pēc pirmās procedūras

Pie nepieciešamajiem produktiem pieskaitāmi visi dārzeņi (īpaši zaļās krāsas), kā arī augļi un ogas (persiki, banāni, dateles, mellenes, čerešņa, ķirši), rieksti. Iepriekš minētajiem produktiem būtu jāsastāda 70% jūsu ikdienas ēdienkartes.

Atlikušajiem 30% (skābajai videi) sniedziet priekšroku vistas gaļai, liellopam, kā arī treknajām zivīm, jo tās uzlabos ādas stāvokli. Taču nekādā gadījumā nepārejiet tikai un vienīgi uz sārmainu ēdienkarti, jo arī tādā veidā iespējams nodarīt kaitējumu savam organismam.

Produkti, kas nepieciešami kolagēna sintēzei, ir: ķirbju sēklas, griķi, auzas, vistas āda, cūku želatīns, kviešu asni, sojas produkti, olas. Ikdienas ēdienkarte varētu izskatīties apmēram šādi:

APTUVENĀ NEDĒĻAS ĒDIENKARTE

Brokastis

Tvaicēta omlete un augļi.

Pusdienas

Dārzeņu zupa no kabačiem un baklažāniem.

Vakariņas

Cepta zivs ar dārzeņiem.

Kā uzkodas varat izmantot produktus, kas uzlabo kolagēna sintēzi. Neskatoties uz to, ka kolagēns ir ļoti noderīgs gan ādai, gan matiem, tam ir vēl pāris noderīgi bonusi: uzlabojas koncentrācijas spējas, normalizējas miegs, bet mati kļūst daudz spīdīgāki. Šādu diētu jau vairākus gadus ievēro Žizele Bundhena, un viņas rezultāti ir skaidri un gaiši redzami.

Novēlām jums mūžīgu skaistumu, jaunību un veselību! Dalieties ar šo diētu arī ar citiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru