Es to smērēju zem acīm – no rīta neviena grumbiņa. Lielisks efekts jau pēc pirmās procedūras

Šis pārbaudītais līdzeklis jau sen ir iemantojis pelnītu popularitāti.

Vajag to vakarā uzsmērēt zem acīm un vienkārši nomazgāt ar siltu ūdeni. No rīta jūs ieraudzīsiet, ka tumšie riņķi zem acīm ir pazuduši, un krunciņas ir izgludinājušās. Labu efektu var ieraudzīt jau pēc pirmās procedūras. Skatiens kļūst skaidrs un atpūties.

No tā, kādā stāvoklī ir āda ap acīm, lielā mērā ir atkarīgs, cik jaunas mēs izskatāmies. Diez vai kāds sāks strīdēties ar šo acīmredzamo apgalvojumu.

Varžu kājiņas un grumbiņas vizuāli var ievērojami palielināt mūsu vecumu. Nu, un protams, katra sieviete zina, cik grūti ir kopt ādu uz plakstiņiem. Tas ir tāpēc, ka tā ir ļoti jūtīga, un jebkurš nepareizi izvēlēts kosmētiskais līdzeklis var izraisīt pietūkumu, apsārtumu un ārējā izskata pasliktināšanos. Tāpēc uz jautājumu – kāpēc gan nenopirkt veikalā želeju acīm vai arī gatavu pretgrumbu masku ādai ap acīm – pieredzējušas sievietes atbild, ka “nav zināms, kurš un ko krēmā ir ielicis, man labāk patīk to pagatavot pašai”. Tas pats attiecas arī uz maskām.

Šodien mēs apskatīsim lieliskas maskas recepti, kas paredzēta krunciņu samazināšanai ap acīm un ādas mīkstināšanai. To ir tik elementāri un vienkārši pagatavot, bet efekts ir tik labs, ka mēs esam pārliecināti – šī maska kļūs par jūsu iecienīto. Klājiet to plāksteru veidā, lai maskas daļiņas nenokļūtu tieši acīs.

Lai pagatavotu tādu masku, jums būs nepieciešamas vien 2 sastāvdaļas. Tas ir biezpiens un medus vienādās proporcijās. Pilnīgi pietiks ar 1 tējkaroti medus un 1 tējkaroti biezpiena.
1. Samaisiet sastāvdalas, rupīgi sasmalciniet, līdz izveidojas viendabīga masa.
2. Sadaliet masu uz pusēm un katru daļu ietiniet marlē vai bandāžā.
3. Ērti iekārtojieties horizontālā stāvoklī un uzlieciet sagatavotās kompreses uz acīm. Paturiet 20 minūtes..
4. Pēc tam kompreses noņemiet un nomazgājiet acis vai nu ar nestipru kumelīšu novārījumu vai uzlējumu, vai arī varat izmantot siltu pienu.

Šo vienkāršo masku atkārtojiet 2 reizes nedēļā – un jūs aizmirsīsiet par krunciņām ap acīm.

Esiet skaistas un jaunas! Rūpējieties par savu seju – un jūs vienmēr izskatīsieties lieliski!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru