Kā pagatavot gardos cepumus “Kūstošais mirklis”?
- Pūdercukuru sakuliet kopā ar sviestu, līdz iegūta gaisīga masa.
- Turpiniet masu kult, pakāpeniski berot klāt izsijātus miltus un cieti. Mīklai ir jābūt salīdzinoši mīkstai, taču tā nedrīkst būt šķidra (ja mīkla ir pārāk bieza, varat pievienot tai klāt 40 – 60 g piena).
- Cepamo pannu apklājiet ar cepamo papīru. Mīklu ielieciet kulinārijas šļircē un uzlieciet uzgalīti ar zvaigzni.
- Izklājiet uz cepamā papīra zvaigznītes, vēlams citu no citas vismaz 2 cm attālumā.
- Ielieciet cepamo pannu ledusskapī vai saldētavā, kur to noturiet vienu stundu. Pēc tam uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
- Cept nepieciešams 20 – 25 minūtes, kamēr cepumu maliņas kļūs zeltaini brūnas. Kad cepumi gatavi, atdzesējiet tos un pasniedziet galdā.