Cepumi “Kūstošais mirklis”

Kā pagatavot gardos cepumus “Kūstošais mirklis”?

  1. Pūdercukuru sakuliet kopā ar sviestu, līdz iegūta gaisīga masa.
  2. Turpiniet masu kult, pakāpeniski berot klāt izsijātus miltus un cieti. Mīklai ir jābūt salīdzinoši mīkstai, taču tā nedrīkst būt šķidra (ja mīkla ir pārāk bieza, varat pievienot tai klāt 40 – 60 g piena).
  3. Cepamo pannu apklājiet ar cepamo papīru. Mīklu ielieciet kulinārijas šļircē un uzlieciet uzgalīti ar zvaigzni.
  4. Izklājiet uz cepamā papīra zvaigznītes, vēlams citu no citas vismaz 2 cm attālumā.
  5. Ielieciet cepamo pannu ledusskapī vai saldētavā, kur to noturiet vienu stundu. Pēc tam uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
  6. Cept nepieciešams 20 – 25 minūtes, kamēr cepumu maliņas kļūs zeltaini brūnas. Kad cepumi gatavi, atdzesējiet tos un pasniedziet galdā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru