Lūk, kādēļ jūs atgrūžat no sevis cilvēkus, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Auns

Jums viņi nepatīk tik ļoti, kā iedomājaties

Ļoti bieži Aunu emocijas izaicina loģiku. Kad jūs nevarat atrast pamatotu iemeslu kādu nemīlēt, būsiet pārsteigti tajā, ka vienkārši nesaderat ar tiem cilvēkiem, ar kuriem vēlaties satuvināties. Reizēm jūs atgrūžat cilvēkus tādēļ, ka neieklausāties savās jūtās.

Vērsis

Jūs baidāties, ka viņi jūs noturēs

Būtu tā draudzība, attiecības vai kaut kas cits – jūs parasti visus turat rokas stiepiena attālumā, jo baidāties, ka viņi jūs slikti ietekmēs, novērsīs vai atrunās no tā, ko vēlaties dzīvē sasniegt. Un jūs nešaubāties, jo cilvēki, ar kuriem pavadāt kopā laiku, atstāj tiešu iespaidu uz jūsu dzīves kvalitāti, taču, lielākoties, pozitīvu.

Dvīņi

Jūs baidāties viņus pazaudēt

Dvīņi atgrūž cilvēkus jo baidās viņus pazaudēt. Taču tas neturpinās pārāk ilgi. Dvīņi ir sociālas būtnes, kurām ir nepieciešami citi cilvēki, lai spētu zelt un plaukt. Galu galā viņi labāk piekrīt teicienam: “Labāk mīlēt un zaudēt.”

Vēzis

Jūs baidāties, ka viņi jūs “aprīs”

Vēži atgrūž cilvēkus tad, ja baidās no paši savām jūtām pret viņiem. Patiesībā, Vēži ir intraverti un mīl daudz laika pavadīt vientulībā, jo viņi ārkārtīgi ietekmējas no cilvēkiem, kurus mīl.

Lauva

Jūs baidāties, ka neesat gana labi viņiem

Lauvas, zināmas ar savu negrozāmo pašpārliecinātību, var baidīties no attiecībām, jo šaubās paši savās vērtībās. Lauvas izvairās no attiecībām tādēļ, ka baidās tikt atraidītas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru