Pildījums:
Pildījumu varat likt klasisko – maltā gaļa, garšvielas, daudz sīpolu, kā arī daudz ūdens vai buljona.
Visas sastāvdaļas pārmaisiet, jo pildījumam jāsanāk diezgan šķidras konsistences.
Gatavošana:
Mīklu sadaliet 10 gabaliņos (varat dalīt arī tik daļā, cik vēlaties).
Katru gabaliņu izrullējiet un pa vidu lieciet ēdamkaroti pildījuma.
Izveidojiet čebureka formu un rūpīgi aiztaisiet ciet maliņas, lai cepšanas laikā neiztecētu visa sula.
Lasi arī: Picas un čebureka hibrīds. Recepte, kuru man daudzi prasa
Lieko mīklas daļu nogrieziet nost.
Vārīt nepieciešams karstā eļļā no abām pusēm, līdz čebureki būs kļuvuši zeltaini brūni.
Gatavos čeburekus izlieciet uz papīra salvetēm, lai notek liekais eļļa daudzums.
Izmēģiniet arī jūs pagatavot čeburekus ar šo mīklu, jo gala rezultāts ir fantastisks!
Labu apetīti!
Arī interesanti: Čebureki ar īsto mīklu bez kefīra! Kā pašam pagatavot gardus čeburekus! SPIED ŠEIT!
[…] LASI VĒL: Jums noteikti iepatiksies šādas mīklas čebureki! Šī ir kļuvusi par manu firmas recepti! […]
[…] LASI VĒL: Čebureki: Jums noteikti iepatiksies šādas mīklas čebureku recepte […]