Picas un čebureka hibrīds. Recepte, kuru man daudzi prasa

Manā ģimenē picu un čeburekus iecienījuši vienādi stipri. Un dažkārt ir grūti izlemt, kuru gatavot. Izeja no tādas situācijas tika atrasta – es taisu „picerekus” – tā mēs nosaucām šos praktiski pīrādziņus.

Tie pārsteidzošā kārtā apvieno sevī picas garšu un divas čebureku labās īpašības – plānu, maigu, čaukstīgu mīklu un sulīgumu iekšpusē. Pagatavot tos var viegli un ātri, bet esiet uzmanīgi, ja nevēlaties pieaudzēt lieko svaru. Tie ir tik gardi, ka pietiek vienu reizi pagaršot, lai pēc tam gribētu tos visu laiku.

No šīs mīklas iznāk apmēram 50 pīrādziņu un ļoti grūti noturēties, lai neapēstu tos visus 5 minūšu laikā.

Mīklai:

  • Milti – 3 krūzes, (ar tilpumu 300 g)
  • Verdošs ūdens -1 krūze, (ar tilpumu 300 g)
  • Sāls – 1 tējkarote
  • Saulespuķu eļļa – 2 ēdamkarotes

Pildījumam:

  • Brinza – 200-300 g
  • Liels pušķis zaļumu (dilles+ pētersīļi)
  • Ķiploki – 6-10 mazas daiviņas
  • Tomāti – 6 nelieli, vēlams, lai visi ir vienāda izmēra un formas

Cepšanai – saulespuķu eļļa.

Sīkāk skatieties video:

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru