Būt uzticīgam nenozīmē tikai izvairīties no fiziskas krāpšanas

Uzticība otram cilvēkam nav saistāma tikai ar izvairīšanos no krāpšanas. Tas ir kas daudz vairāk.

Uzticība – tā ir ne tikai ticība tam, ka jūsu acis neskatīsies tajā virzienā, kur tām nevajadzētu. Tā nav arī tikai jūsu partnera personīgās dzīves neizpaušana. Uzticēšanās otram nav saistāma tikai ar nakšņošanu zem viena jumta, nevis svešā gultā. Un nav arī runa par to, ka jāskūpsta tikai vienas lūpas un jāstājas fiziskā kontaktā tikai ar vienu cilvēku. Uzticība ir kaut kas daudz vairāk.

Uzticība, lai arī cik dīvaini tas neskanētu, ir atteikšanās no jebkādiem iepazīšanās portāliem jūsu viedtālrunī. Tas ir tādēļ, ka jums vairs nav nepieciešams satikties ar citiem vīriešiem vai sievietēm. Uzticība savam partnerim ir visu nevajadzīgo kontaktu izdzēšana, jo jums nav viņi vairs nepieciešami. Tas ir stāvoklis un situācija, ka jūs apzināties – jums nav jābūt kopā ar kādu citu.

Uzticība ir tad, kad jūs vienmēr un visur nēsājat savu laulību gredzenu. Kad jūs neliekat divdomīgus statusus sociālajos tīklos. Tā ir vēlme parādīt visai pasaulei, ka jūs neesat vairs nevienam pieejami. Tas viss tādēļ, ka jau esat atraduši tās actiņas, kurās vēlaties lūkoties visu savu dzīvi. Uzticība dzēš jebkādas šaubas to cilvēku prātos, kuriem interesē jūsu ģimenes stāvoklis un statuss.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru