Būt uzticīgam nenozīmē tikai izvairīties no fiziskas krāpšanas

Būt uzticīgam ir izrādīt patiesumu pret to cilvēku, ar kuru nolēmāt pavadīt visu savu atlikušo mūžu. Tā ir patiesa tīrība attiecībās ar jūsu bijušajiem, ar kuriem kaut kad dzīvē var nākties satikties. No jūsu lūpām nāk tikai patiesība, kad kāds cenšas ar jums flirtēt. Uzticība slēpjas atklātībā. Kad jūs nebaidāties sarunāties un teikt to, ko domājat, neslēpjot pat visneērtākos momentus. Uzticība ir patiesība, kuru jūsu partneris ir pelnījis – lai arī kāda tā būtu.

Uzticība pieprasa jūsu ieguldījumus sava partnera vēlmju un cerību realizēšanai. Tā ir vēlme iepriecināt savu mīļoto cilvēku, un atvainošanās, ja nācies nodarīt viņam pāri vai pieļaut kļūdu. Uzticība vainagojas ar cieņu pret noteiktiem ierobežojumiem un robežām kā tādām, kuras jau nostādītas attiecību sākumā. Kad jūs neļaujat šīs robežas pārkāpt un sliktos gadījumos atrasties tuvu uz sliekšņa. Uzticība ir savu un partnera prasību cienīšana.

Lojalitāte atainojas tajā, ka jums var būt pretējā dzimuma draugi. Jūs nedrīkstat padoties kārdinājumam, ja tāds kādreiz pēkšņi rodas. Gudrība un noturēšanās ir neatņemama uzticības sastāvdaļa. Nekādas provokatīvas frāzes vai darbības, kuras veic kāds cits cilvēks, nespēs salauzt jūsu partneri. Uzticība vienmēr ir tīra. Tā neļauj slēpt jūsu galvā esošās jūtas un domas.

Saprotams, ja jūs uztverat visu augstāk norādīto kā kaut ko pašu par sevi saprotamu, tad jūs varat saukt sevi par uzticamu cilvēku. Taču nedomājiet, ka jūs var saukt par uzticamu cilvēku tikai tādēļ, ka savu partneri neapmānāt. Ir svarīgi spēt atšķirt tos abus. Patiešām uzticams cilvēks nekad pat neļaus savai otrajai pusītei just ciešanas vai sāpes. Viss nesākas un nebeidzas tikai gultā. Runa ir par jūsu sirdi, kurai ir jābūt pilnīgi atvērtai savam partnerim.

Uzticība ir sapratne un vēlme mīlēt un būt kopā ar vienu cilvēku līdz pat mūža galam. Tā ir vēlme cīnīties par laimi kopā, lai iegūtu abpusēju labklājību. Ar laiku nedrīkst nodarīt sāpes sava mīļotā sirdij un atstāt tajā rētas. Tā ir nosvērta un labi pārdomāta vēlme būt kopā tikai ar vienu cilvēku – līdz pat mūža galam. Uzticīgs cilvēks negāzīs riņķī laivu, kurā atrodas viņš pats un šī cilvēka otrā pusīte. Pretējā gadījumā šādas attiecības vienkārši tiks izjauktas. Lojalitāte ir atainojama rūpēs un tīrā patiesībā pret savu partneri. Tā ir mīlestība no sirds un dvēseles.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru