Bišu maize – kā to lietot pret dažādām kaitēm un speciālista ieteikumi

Bišu maize

Bišu maize ir īsts brīnumprodukts. Tagad varēsi nomainīt sintētiskos vitamīnus un atveseļot organismu tev palīdzēs vērtīgais bišu produkts.

Tā ir ne tikai vitamīnu krātuve, bet arī līdzeklis, kas aizvietos pusi no tavas aptieciņas. Mēs ar prieku pastāstīsim, kādiem mērķiem un kā lietot bišu maizi.  

Bišu maize – tie ir bišu savāktie augu putekļi, kas sakārtoti un ievietoti šūnā un aplieti ar medu. Šis produkts ir bagāts ar vitamīniem D, C, B1, B2, B6, A, P, E un tādiem mikroelementiem kā magnijs, cinks, jods, kalcijs, dzelzs un organiskās skābes.

Iegādāties bišu maizi vajadzētu no zinošiem biteniekiem dravā vai arī specializētos un atzītos veikalos.

LASI VĒL: Viena karote ķimeņu dienā būs lielisks palīgs, lai notievētu

Bišu maize: Kā to lietot bišu 

Bišu maize ir bagāta ar antioksidantiem, tā paaugstina organisma tonusu, imunitāti un hemoglobīna līmeni asinīs, novērš insultu un palīdz sirds-asinsvadu sistēmas saslimšanu gadījumos. Veicina vīrišķā spēka palielināšanos – tas ir vienīgais potences biostimulators.

Bišu maizi lieto grūtniecības un krūts barošanas laikā. Tāpat bišu maizi iesaka lietot nervu un endokrīnās sistēmas un kuņgā-zarnu trakta ārstēšanas gadījumos.

 

Bišu maize

KĀ LIETOT BIŠU MAIZI

Bišu maize – lai novērstu avitaminozi

Lietot 1 tējkaroti bišu maizes (20 – 30 grami) dienā rudens-ziemas laikā. Rezultāts būs apbrīnojams: miegs kļūst stiprāks, tu aizmirsīsi par hronisko nogurumu, mati un nagi kļūs stiprāki un labi augs, āda iegūs veselīgu nokrāsu.

Bišu maize

Bišu maize pankreatīta gadījumā

Ja tevi satrauc šī aizkuņģa dziedzera slimība, tad lieto pa vienai tējkarotei bišu maizes 25 minūtes pirms ēšanas no rīta un vakarā. Ārstēšanas kurss ilgst pusotru mēnesi. Lai sasniegtu labus rezultātus, paralēli var dzert zāļu novārījumus.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par citiem bišu maizes pielietošanas veidiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru