Banāni pret vēzi: kā izvēlēties pareizo ķekaru

Jums patīk ņemt uz darbu vai treniņu līdzi banānus kā veselīgu uzkodu? Bieži gatavojat desertus, kuriem izmantojat šo augli?

Tad jūs noteikti esat pamanījuši, ka banāni mēdz būt visdažādākie: pavisam zaļi, skaisti dzelteni, kā arī ar melngani brūniem plankumiem. Vai jūs esat kādreiz iedomājušies par to, kādam ir jābūt banānam, lai no tā iegūtu vislielāko labumu un, iespējams, pat neradītu kaitējumu savai veselībai? Japānas zinātnieki zina atbildi uz šo jautājumu!

Tumši banāni – onkoloģijas slimību profilaktiķi

Izrādās – jo tumšāks ir banāns un jo vairāk tam uz miziņas tumšu plankumu, jo veselīgāki tie ir. Pārgatavojušies banāni satur visvairāk veselīgo vielu un sastāvdaļu, kas tik ļoti nepieciešamas cilvēka imūnsistēmas nostiprināšanai.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru