Jums patīk ņemt uz darbu vai treniņu līdzi banānus kā veselīgu uzkodu? Bieži gatavojat desertus, kuriem izmantojat šo augli?
Tad jūs noteikti esat pamanījuši, ka banāni mēdz būt visdažādākie: pavisam zaļi, skaisti dzelteni, kā arī ar melngani brūniem plankumiem. Vai jūs esat kādreiz iedomājušies par to, kādam ir jābūt banānam, lai no tā iegūtu vislielāko labumu un, iespējams, pat neradītu kaitējumu savai veselībai? Japānas zinātnieki zina atbildi uz šo jautājumu!
Tumši banāni – onkoloģijas slimību profilaktiķi
Izrādās – jo tumšāks ir banāns un jo vairāk tam uz miziņas tumšu plankumu, jo veselīgāki tie ir. Pārgatavojušies banāni satur visvairāk veselīgo vielu un sastāvdaļu, kas tik ļoti nepieciešamas cilvēka imūnsistēmas nostiprināšanai.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu
[…] LASI VĒL: Banāni pret vēzi: kā izvēlēties pareizo ķekaru […]
[…] LASI VĒL: Banāni pret vēzi: kā izvēlēties pareizo ķekaru […]
[…] LASI VĒL: Banāni pret vēzi: kā izvēlēties pareizo ķekaru […]