2 personām būs nepieciešams:
2 gatavi avokado
2 ēd. k. citronu sulas
1 sarkanais sīpols
1 ķiploku daiviņa
2 ēd. k. laima sulas
700 ml dārzeņu buljona
1 ēdk. sojas mērces
50 g. timiāna
1 laima miziņa
4-5 ķiršu tomāti
zaļumi
sāls, malti sarkanie pipari
LASI VĒL: Avokado atstāj labvēlīgu ietekmi uz smadzenēm un uz cilvēkiem ar lieko svaru
Pagatavošana:
Avokado nomizot, izņemt kauliņus, mīkstumu sagriezt un pārliet ar citrona sulu. Sīpolus smalki sagrieziet. Ķiplokus izspiest caur presi.
Visas sastāvdaļas ielikt blenderī, pieliet karstu dārzeņu buljonu,laima sulu, sojas mērci, ielikt timiānu, laima mizu, pievienojiet sāli, piparus un sablendēt biezenī.
Gatavu zupu sarotāt ar ķiršu tomātiem un zaļumiem.
Labu apetīti!
Avots: zacep.com