Austrumu horoskops 2018. gadam sievietēm

Zaķis/Kaķis

Sievietei, kuru pārstāv Zaķis (Kaķis), būs daudz pārmaiņu. Bet no tām nevajag baidīties. Izmaiņas skars katru sievietes-Zaķa dzīves aspektu, bet daudzās sfērās izmaiņas būs tikai uz labu. Vecās problēmas beidzot tiks atrisinātas. Sieviete-Zaķis 2018. gadā beidzot spēs izveidot noturīgas attiecības un iegūt labu amatu darbā.

Čūska

Dzeltenais Suns var sievietei-Čūskai atnest daudz rūpju, ja viņa neieklausīsies horoskopa padomos. Jebkurā brīdī var rasties grūtības, tāpēc sievietei-Čūskai nevajadzētu atslābt. Bet visā visumā Čūskas horoskops 2018. gadam vēsta, ka sievietēm pietiks spēka ar visu tikt galā. Turklāt no Suņa viņas var iegūt arī daudzas patīkamas dāvanas. Daudzas vientuļas sievietes var pavadīt laiku turīgu vīriešu sabiedrībā, bet pagaidām nevajadzētu cerēt uz kaut ko vairāk. Ir svarīgi sagaidīt piemērotu cilvēku, kurš pa īstam spēs novērtēt sievietes-Čūskas raksturu un labās īpašības.

Pūķis

Nekādus nepatīkamus pārsteigumus dzeltenais Suns sievietei-Pūķim nav sagatavojis. Saskaņā ar horoskopu 2018. gadam, šai zīmei būs ļoti harmonisks gads. Daudzos aspektos viņus pavadīs veiksme. Protams, bez grūtībām neiztikt. Bet sievietēm to izdosies pārdzīvot bez īpaša stresa. Gads sola daudzas jaunas, interesantas iepazīšanās. Starp tām var būt arī vīrietis, kurš par jums rūpēsies un jūs apbrīnos. Tāpēc ir vērts paskatīties uz vīriešiem, kuri sievietes-Pūķa dzīvē ir parādījušies samērā nesen.

Tīģeris

Sievietēm-Tīģerim 2018. gadā ir jāparāda viss, uz ko viņas ir spējīgas. Viņām nāksies būt uzstājīgākām savos lēmumos. Astrologi apgalvo – kad sieviete-Tīģeris pārstās iet apkārtējo pavadiņā un sāks darīt to, ko uzskata par vajadzīgu, viss obligāti nokārtosies. Un tas attiecas ne tikai uz attiecībām ar tuviniekiem un paziņām. Daudzas atbildes, kuras sievietes-Tīģeri tik ilgi ir meklējušas, slēpjas viņās pašās.

Tīģera horoskops 2018. gadam atgādina sievietēm, ka viņas ir daudz stiprākas, nekā iedomājas. Tāpēc nekādā gadījumā nedrīkst padoties. Ja Tīģera zīmē dzimušie spēs atrast sevī spēku pretoties liktens triecieniem, pavisam drīz viņi nokļūs panākumu virsotnē.

Vērsis

Sievietēm-Vēršiem vajag sakopot spēkus. Dzeltenais Suns viņas pārbaudīs, bet viņām nevajag satraukties. Viņas varēs tikt viegli ar to galā, ja Vērši spēs atcerēties, kā ekonomēt un kā rīkoties ar nopelnītajiem līdzekļiem. Sieviete-Vērsis nebaidās daudz strādāt. Tāpēc, ja radīsies finansiāla rakstura problēma ģimenē, viņa ilgi nedomās un sāks strādāt divas reizes vairāk.

Vērša horoskops 2018. gadam brīdina, ka dažas nekārtības darbā sievietēm var notikt jau gada sākumā. Privātajā dzīvē arī viss var nebūt perfekti. Sīkas klapatas reizēm izsitīs sievieti-Vērsi no sliedēm. Tagad dažas šīs zīmes pārstāves var aizdomāties par partnera maiņu. To var darīt tikai, ja jaunais pretendents ir cienīgs pāris, kas spēs pa īstam novērtēt sievieti-Vērsi un pieņemt viņas trūkumus.

Žurka

Dažām sievietēm-Žurkām sagribēsies pārmaiņas, gan globālas, gan arī sīkākas. Horoskops sievietēm-Žurkām 2018. gadam iesaka pirmām kārtām padomāt par sīkumiem. Pat vienkārša garderobes maiņa vai atsvaidzināšana var pozitīvi ietekmēt šīs zīmes sievieti uz lielām lietām.

Patiesībā labas perspektīvas ir visur. Tāpēc vajag vienkārši pašam sev noteikt, kas ir tas, kas patiesībā gribas. Nedrīkst aizmirst un apiet arī atpūtas jautājumu. Atvaļinājumu labāk ieplānot iepriekš. Un pavadīt to var draugu kompānijā. Bet atpūta arī vientuļajām sievietēm-Žurkām sniegs baudu, par kuru viņas tik ļoti sapņojušas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru