Audžumāte nejauši uzzināja, ka viņas bērni ir brālis un māsa!

Kad meitenīti atveda uz Keitijas māju, viņa pamanīja kaut ko, kas uzreiz piesaistīja viņas uzmanību. “Uz meitenes rokas bija rokassprādze, kur bija uzrakstīts mātes vārds, – viņa stāsta. – Tas sakrita ar Greisona mātes vaŗdu. Tad es pieprasīju viņas papīrus no slimnīcas un ieraudzīju, ka meitenes mātes dzimšanas datums sakrīt ar Greisona mātes dzimšanas datumu”. Šajā brīdī Keitija saprata, ka ir pilnībā ticams, ka viņas bērni ir miesīgs brālis un māsa, kas piedzimuši vienai un tai pašai mātei.

LASI VĒL:Kāpēc draugi istabā nolika glāzi ar etiķi 

Keitijai izdevās atrast meitenītes māti un satikties ar viņu. Viņa apstiprināja, ka pirms gada piedzemdēja vēl vienu bērnu, puisēnu, par kuru neko nezina. Ārēji sieviete bija ārkārtīgi līdzīga Greisonam. Satikšanās brīdī viņa jau gaidīja trešo bērnu. Keitija pastāstīja par savu atklājumu sociālajam darbiniekam, kurš viņu uzraudzīja, un pēc vairākām pārbaudēm viņa pārzvanīja audžumātei. Viņa teica: “Tas ir neticami, vienkārši brīnums, bet bērni patiešām ir brālis un māsa!” – stāsta Keitija.

Uzzinājusi par to, ka viņas bērni ir miesīgs brālis ar māsu, Keitija aiz laimes apraudājās. Viņa oficiāli adoptēja meitenīti un nosauca viņu par Hannu. Bet pēc 13 mēnešiem viņu māte piedzemdēja vēl vienu puisēnu, tāpat atsakoties no viņa. Keitija jau noformēja aizgādniecību pār bērnu un pavisam drīz gatavojas noslēgt ofociālo adoptēšanu – tad viņas daudzbērnu ģimene beidzot kļūs pilnīga!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru