Attā kurpēm! Jaunā pludmales mode – pēdu uzlīmes!

Itāļu startap uzņēmums “Nakefit” piedāvā iesoļot vasarā ar jaunu apavu inovāciju, kas nemaz nav apavi.

Šim izstrādājumam vispār pašlaik nav nekādas kategorijas, taču tie spēj paglāb nevienu vien pēdu no sagriezumiem, apdegumiem un citiem nepatīkamiem atgadījumiem. Daudzkrāsainās uzlīmes jau tiek uzskatītas par šīs sezonas hītu…bet varbūt arī par lielu fiasko, jo tā parasti gadās jaunajiem uzņēmējiem.

Tās ir uzlīmes no sintētiska materiāla, kas līdzīgs gumijai un kuras nepieciešams līmēt tieši virsū pēdām. Tos nav nepieciešams ņemt nost, jo tie ar laiku nokritīs nost paši. Diemžēl šis izstrādājums nav tik izturīgs, tādēļ tos piedāvā iepakojumos iegādāties uzreiz pa kādiem desmit pāriem. Ar tiem ieteicams aizvietot apavus, kas jūrmalas smiltīs var radīt ļoti lielu diskomfortu. Līdzko apavi ir novilkti, var apdedzināt kājas karstajās smiltīs, sagriezties ar mazajiem akmentiņiem vai pat atstātajiem stikla gabaliem. Turklāt ar šiem var iet arī ūdenī, pasargājot sevi no pēdu traumām tajā. Pret šo visu jūs pasargās “Nakefit”.

Šīs uzlīmes ir tie paši apavi, tikai tos nav nepieciešams speciāli nemitīgi vilkt virsū un vilkt nost. Ražotāji izveidojuši šīs uzlīmes ar neslīdošu virsmu, turklāt tās iespējams iegādāties dažādās krāsās un izmēros, kas būs piemērotas ikvienam vecumam un jebkurai sociālajai grupai. Ir iespējams iegādāties arī ģimenes komplektu, kur gan sieviešu, gan vīriešu, gan bērnu uzlīmes ir vienā komplektā.

Neskatoties uz to, ka šis izgudrojums var šķist absurds, sabiedrība tik un tā ir “pavilkusies” uz šo trendu, jo visiem gribas iegūt savā īpašumā kaut ko košu un unikālu. Pašlaik uzņēmums jau saņēmis lielu pieprasījumu pēc šīm uzlīmēm, tādēļ drīzumā “Nakefit” būs pieejami aizvien vairāk pasaules valstīs.

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru